reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzieki dziewczyny jesli cos mnie zaniepokoi pojade do lekarza, mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby. Slad jest z boku glowki wiec mam nadzieje ze to tylko obtarcie. Ale martwic to ja sie bede cala noc to pewne:no:Jak to matka

KASIU ale jak dziecko zasypia tak po uderzeniu to też nie dobrze :baffled: a ktoś widział jak to się stało? Biduś Mały... Jak się obudzi to koniecznie obserwuj źrenice - i jakby był bardzo apatyczny to gazem do lekarza i to tego 20 km dalej. I koniecznie go od nas ucałuj :tak:

Mju teraz ty mnie straszysz on zasnal chyba ze zmeczenia bo nie spi juz w dzien i kolo 6ej zawsze i tak zasypia czasem wczesniej. wlasnie sie kreci wiec moze zaraz wstanie jeszcze troche i zawalu dostane:baffled:Nikt nie widzial oprocz dziewczynki ja nie zdazu=ylam dobiec bo to za samochedem bylo i nie widzialam. Mala twierdzi ze hamowala ale od 8latka za duzo sie nie dowiesz buuuuuuuuuuu

KASIU ja zrozumiałam, że on Ci zasnął zaraz po "wypadku", a jeśli Ci zasnął tak jak ma to w zwyczaju (ew. trochę wcześniej bo pewnie się spłakał) to bądź poprostu trochę czujniejsza - ALE SPOKOJNA!

DELI po tej całej akcji z pedofilami na naszej klasie będę spokojniejsza jeśli zdjęcia na stronce będą dostępne po haśle. Jeszcze raz dzięki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już mówię dobranoc.

Aneczka Juleczka śliczna! Aż mi się łezka zakręciła w oku.:sorry:

Kasiu ty się nie denerwuj. Słuchaj swojego serca matki i będziesz wiedziała co robić. W końcu mądra kobieta z ciebie. A takie wypadki się zdarzają. Człowiek może mieć oczy dookoła głowy a i tak nie zauważy. To dziecko i musi się czasami poobijać, żeby potem wiedzieć, że nie należy podchodzić. Takie życie.:tak:

No to ja tylko jeszcze dodam, że jutro mnie nie będzie, bo mam 7 rano do lekarza a potem mnie może koleżanka na zakupy do miasta zabierze. Także życzę wszystkim miłego jutrzejszego dnia. A za mamusie na półmetku oczywiście trzymam kciuki. Pa pa;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry