reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Majaam mam nadzieje ze wlasnie tak by bylo i ze naprawde nic mu nie jest. I tak mam wyrzuty sumienia ze go niedopilnowalam:baffled::baffled:A teraz z oka nie spuszczam. Oglada bajeczke i wyglada ze nic mu nie jest, oby.....[/FONT]

Nie zawsze jest się w stanie wszystkiego dopilnować.
Dlatego w szkole najgorsze są ostatnie dni, po wystawieniu ocen nic nie rządzi, nauczyciel się odwraca i najgrzeczniejsze na co dzień dzieci lądują w szpitalach.

Witam sie wieczorkiem...nadal w dwupaku jestem....:tak:
Widze ze Miranda ma juz swoja malutka przy sobie.. :-):-):-)

A ty Kasia widze ze mialas przygode z Matim nie do pozazdroszczenia,wspolczuje,ale widze ze na szczescie wszystko dobrze sie skomczylo...:happy:

A ja stwierdzam , ze jestem uczulona na prace...hi,hi....bo jak siedze w domciu to nozki mam ok,a przeciez nie siedze tylko tez chodze...a wpracy zaraz mi puchna,a na wieczor to juz mam baloniki i czuje sie jakbym na poduszeczkach chodzila...hi,hi....
Ale jeszcze tylko do konca tygodnia i juz siedze w domku...:happy:.zadnej pracy.....:crazy:
No i powiedzieli mi w robocie ze brzuch mi sie obnizyl....:szok:...ja niby nie zauwazylam,bo w tej ciazy mialam i tak dosc nisko....wiec , co i ja juz bede niedlugo rodzic....:szok::szok::szok:....chyba jeszcze nie jestem gotowa...ciagle zdaje mi sie ze jeszcze mam tyle czasu.....:sorry:

Ostatnia edycja:
Oj Kasiu mysle ze wszystko bedzie ok:-) i zabraniam miec wyrzuty sumienia:wściekła/y: ,to jest dziecko a nie figórka i moze tak sie zdarzyc a Ty jestes dzielna "owdowiała" mama:tak:.Buziaczki dla Matego wierze ze nic mu nie jest:-).

A ja w koncu sie wyspałam:-),bo tak jak któras pisała szpital jast dla chorych.Byłysmy tylko w 4 na sali ale jedna miała dziecko które płakało calutką noc:no: i ja zasnełam dopiero o 3 rano a o 6.30 przyszła usmiechnieta pielegniarka mierzyc cisnienie i tem.:no:.chociarz mam skurcze to pospie sobie przynejmniej w ciszy:tak:.

Kasia, mam nadzieję że tylko na strachu się skończy, Mati widać silny chłop i mu huśtawka nie straszna ;-)
Ja już idę do łóżka bo wczoraj mało spałam
Dobranoc Wszystkim:ninja2:

reklama
Tez powiem dobranoc, chć pooglądam jaszcze "Prywatną praktykę". Moja mama narzeka,że oglądam same "krwawe" filmy, a ja nic na to nie poradzę,że lubię sreiale madyczne z Housem na czele.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry