reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
KASIA z Matim na pewno wszystko dobrze - jakby coś było nie tak to na spacer byś go nie wyciągnęła. Może huśtawka tylko go musnęła a płacz był bo sie wystraszył... i ani mi się waż mieć jakieś wyrzuty sumienia, że go nie dopilnowałaś, stałabyś obok i by było to samo - tak to już jest z dziećmi...

Idę poczytać pozostałe wątki - wrócił laptop męża - mam głód BB :eek::baffled::-D

reklama
Ja też jeszcze siedzę przed kompem.
Pozamawiałam na allegro to czego nie udało nam się kupić. Po raz kolejny przekonałam się, że lepiej robić zakupy przez interet. Niby cos kupiliśmy ale ile łażenia, szukania w różnych sklepach, a i tak wszystkiego nie było.

No i już pusto. Dobranoc, też juz sie położę.

Ostatnia edycja:
Witam. Noc minela spokojnie rano Mati zjadl sniadanko i zachowuje sie tak jak zawsze. Wiec chyba moge odetchnac, wyglada ze wszystko w porzadku.
Motyl prosze bardzo:-D
To która następna bo ja bardzo chętnie:tak::tak:

No i mamy dwa pierwsze zdjecia na stronce super to wyglada, kawal dobrej roboty Deli dzieki:-D

Ostatnia edycja:
witam się środowo.
witaj Kasiu, patrzę, że dziewczyny jeszcze śpią ;-)
cieszę się, że z Matim wszystko dobrze, silnego masz chłopczyka.

ja dziś jadę na ktg, więc musiałam wstać troszkę wcześniej i muszę porozmawiać z Mikołajem, żeby nie uciekał przed ktg i nie kopał w "klipsy" ;-)

witam i ja z rana,po koszmarnej nocce,pierwszy raz wstałam o 2,a potem od 5 nie spałam bo dostałam takich boleści brzucha,ze aż skurcze lekkie mnie łapały,ale teraz deczko przeszło bo mięte wypiłam i licze,ze bedzie dzisiaj juz dobrze
no to kto dzisiaj sie wypakowywuje??

cześć dziewczyny ja zaraz idę chłopców do przedszkola zaprowadzić potem na zakupy więc ziajże potem z kawką ,
na razie wychodzi na to że wypakowują się te po których się tego najmniej spodziewamy

reklama
witam sie z kawka:-D
wkoncu sie wyspalam... normAlnie super:-D:-D:-D
zaraz lece sie umyc i na zakupy....:-D
musze dokupic druga pizame i prezent dla szwagierki:-D
a potem caly czas w domu:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry