reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej dziewczynki,
Ja dzisiaj wróciłam ze szpitala. Widzę, że dzieciaczki już nam się nieźle pchają na świat. Mój jakoś nie ma zamiaru wychodzić i zapowiada się na przenoszenie.
Jutro poczytam co tam u Was i opiszę na wątku co było powodem pobytu w szpitalu.
Do jutra.
Dobranoc.

No to będzie hasełko :) tylko z chwilowym opóźnieniem, bo ja nigdy tego nie robiłam, a mój musi znaleźć chwilkę :).

Czy Kasia pisała czy jedzie z Matim do lekarza, nie umiem się do niej dobić, a sprawdzałam posty i nic nie znalazłam... może coś ptrzegapiłam

ja juz jestem i napiszę tak,przerabiałam wstrząśnienie u starszej córy jak spadła mi z łóżka,efekty widać od razu,zaczeła mi wymiotowaći gorączkować
mlodsza zas miała wypadek z huśtawką jak przyjechały do mnie koleżanki netowe,tak ją rozhustały a była wtedy malutka też,że wypadła z niej i dostała nią w tył głowy,ale paniki było strasznie dużo,mała mi padła i przespała juz potem całą noc,a rano wstała tylko z guzem wiec dobrze sie jednak ta historia skończyła co życzę i twojemu maluszkowi,żeby tak było

Aneczka śliczne twoja Juleczka wygląda i podobna troszku do mamusi jest chocdo męża napewno też

Ostatnia edycja:
Motyl i Mola- no to sobie jeszcze troche poczekacie:tak: w sumie lepiej dla dzieciaczkow, ciesze sie ze wszystko dobrze z Wami:tak:
Kasia
-tez mi sie wydaje ze jak nie wymiotowal Mateuszek to dobrze i na guzie sie pewnie skonczy!:tak:

a ja jakos ten dzien przespalam, nie wiem czemu taka zmeczona jestem- ponoc poziom zelaza ok:confused2:

Ostatnia edycja:
pożegnam sie juz dzisiaj,bo zmęczyło mnie to siedzenie u lekarza i jakaś senna dzisiaj jestem,a na jutro upały zapowiadająu nas,wieczorkiem w końcu wybieram sie do szwagierki po ciuszki,najwyższa pora w końcu,a rano jeszcze poogarniam pokój dziewczynek bo może w niedziele małą zaległą imprezke zrobimy,a w sobote jeszcze na roczek mamy iśc
milych i kolorowych snów

Mnie suszy, ale jak pomyślę o nocnym wstawaniu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Gdyby nie to,że mogłabym wtedy przegapić odejście wód, bodaj kupiłabym sobie pampersy dla dorosłych:sorry:
Dobrej nocy Piwonia.

reklama
pIWONIA DZIEKUJE:tak:pOCIESZYLAS MNIE I WSZYSTKIE W OGOLE TEZ DZIEKUJE:tak:
Malego przebudzilam i wzielam na spacer. Tam biegal jak szalony za kotem i kuba, zachowuje sie wg mnie normalnie.Teraz wcina czekolade i wyglada na zadowolonego z zycia. Pewnie pojdzie spac o 11ej ale co tam wazne ze wyglada ok:tak: I tak sie bede martwic ale jestem ciut spokojniejsza:tak:Bede go obserwowac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry