izabela...
Fanka BB :)
malinka dużo zdrówka życzę, kuruj się ;-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem już co mam ze sobą zrobić. A mój zdziwiony i pyta od kiedy zakupy mnie męczą?! 
I jaki on słodki i jakie rączki ma zgrabne. Pewnie pianista będzie.
mam nadzieje że nie przenoszę w końcu jeszcze 17 dni mi zostało do terminuoj Taszka, można mozna z rozwarciem pochodzić, mój gin tez mówił 3 tyg temu że mam sie oszczedzac bo to lada chwila i zobacz jeszcze sie kulam mimo ze nie przesadzam z oszczedzaniem bo remont miałam...ja też się witam ,rzeczywiście dziewczyny śliczne te wasze pociechy a ja się zastanawiam cały czas ile można chodzić z tym rozwarciem tydzień temu G mnie przestrzegała żeby jak najwięcej się oszczędzać bo w każdej chwili może się coś zacząć dziać a dzidzia była jeszcze nie gotowa a teraz jak byłam na wizycie i mi powiedziała że już gotowa to nic się nie dzieje leki odstawiłam latałam po placu z kosiarką i nic poza tym że plecy żyć mi nie dają , nawet bule brzucha mi przeszłymam nadzieje że nie przenoszę w końcu jeszcze 17 dni mi zostało do terminu

Malinka wybierz się do lekarza i się szybko kuruj bo jak przyjdzie ci maleństwem się opiekować w takim stanie to będzie ciężkoJa tylko mówię dzień dobry i zmykam
Ciągle leże bo dokucza mi to przeziębienie i d tego boli mnie ząbno masakra....
Nic nie czytałam
Może jutro będzie lepie to zaglądnę
PAPA
:-)
ale jeszcze z tydzień mogę pochodzić, a później to już mogłoby się zacząć...
Nie sciagniesz to koniec zapalenie na bank. Oczywiscie nie wszystko tylko tyle zeby poczuc ulge, o matko oni tam maja jakies inne zasady dzialania. Kapustke liscie schlodz w lodowce, potem tluczkiem zmiazdz zeby troche soku puscilo i rob takie oklady. Ulga gwarantowana