reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
bo jeszcze sobie Basia wykraczesz! spokojnie, mała wyjdzie wtedy, kiedy będzie jej pora, daj jej jeszcze z tydzień, dwa - nie chcesz mieć pulchnej kluski z fałdeczkami tłuszczu:-D?

Moze i tak :-) ale juz czuje ze jak zaczniemy rodzic to wszystkie na raz :tak: podobno jak pełnia jest to jest duzo wiecej porodow;-) wiec kiedy najblizsza pełnia?:-D

a tak z innej beczki, wiecie moze jak urlop macierzynski wplywa na zdolnosc kredytowa? czy penja liczy sie wtedy normalnie czy juz sie wcale nie liczy?:baffled:

reklama
Witajcie Brzuchatki.
My z Piotrsiem już w domku, chwilowo nie mam czasu na czytanie i pisanie, bo nie mamy mnóstwa rzeczy, a i tak poniedziałek i wtorek mam remont (będę bez bieżącej wody i gazu) i do tego chyba we wtorek przyjdzie położna środowiskowa.

Mały na razie skarb, prawie nie płacze, mam obserwować żółtaczkę. Jeszcze nie mam pokarmu, więc dostaje gotowe mleczko. Porodówka super, ale opieka nad noworodkiem momentmi katastrofa.

Napiszę więcej, jak znajdę czas.

PS. W taki sposób mogę rodzić co roku ;-), gdyby poczekał do terminu, byłby klocuszek.
Wróciliśmy dziś po 15 i trzeba myśleć o jedzonku.Jest zeną tylko mama obie mam taką samą jazdę hormonalną.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry