reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam popoludniowo:tak:

Jak czytam o Waszych problemach po porodzie to mnie troche strach ogarnia czy sobie z tym wszystkim poradze:eek: Ale jak Wy dacie rade, a dacie na pewno to moze mi tez sie jakos uda:baffled:

Majaam, fajnie,że już w domku:-).
Piszesz, że nie masz jeszcze pokarmu, a przystawiasz Małego do piersi? Bo to trzeba pobudzać Ale Ci zazdroszczę. Też już bym tak chciała:-)

Majaam, jak fajnie że już w domku jestescie, a skarbek przesliczny, ukochaj go od e-cioć z bb :tak:

Witam popoludniowo:tak:

Jak czytam o Waszych problemach po porodzie to mnie troche strach ogarnia czy sobie z tym wszystkim poradze:eek: Ale jak Wy dacie rade, a dacie na pewno to moze mi tez sie jakos uda:baffled:
Mola tak samo sie kulasz jak ja ;-) nic sie nie bierzesz noooooo???:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zmienilam tytul w watku o wagach zeby nasze swiezo upieczone mamusie mogly sie tez pochwali spadkiem wagi po ciazy. Takze zapraszam:-DMoze ktoras nas pocieszy;-)

Mola, Mika bierzcie sie do roboty bo was juz dziewczyny z wrzesnia przeganiaja nawet:tak::tak:ktora chetna??

Witam po poludniu....
Wrocilam niedawno z pracy,no i teraz ciut odpoczywam.....bo zaraz zabieram sie za fasolke(od wczoraj lezy),i z ogorasy,bo od mamy dostalam.....
Gosie juz mam tez w domku.....no i ja juz mam wolne od pracy,myslalam ze ja na chodzie jestem i moge gory przenosic:szok:,ale sie pomylilam :-D...nie nadaje sie juz do pracy ,strasznie padnieta jestem.....:eek:...wiec do porodu w domku siedze,a to jeszcze rowno miesiac.....:sorry:

a wy widze ze wszystkie nadal w dwupakach.....rzadnej sie nie spieszy :laugh2: a pozniej wszystkie na raz....hi,hi.....:laugh2::laugh2::laugh2:

Poczytam co naklikalyscie dzis....

reklama
Ja tylko mówię dzień dobry i zmykam
Ciągle leże bo dokucza mi to przeziębienie i d tego boli mnie ząb:no: no masakra....
Nic nie czytałam:zawstydzona/y:
Może jutro będzie lepie to zaglądnę
PAPA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry