reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No wiesz Miranda - jak mała ci ściągnie no to nie ściągac ale jak np naje się z jednej piersi a druga kamień? bym się nie zgodziła wtedy że nie ściagac i czkeać kolejne 3-4h bo też przerobiłam zapalenie piersi i na gorączce prawie 40 st i antybiotyku się skończyło ...także jak mała nie ściągnie to trochę lepiej samemu ściągnąć...- właśnie nie za dużo ale żeby nie było kamienia z piersi

Mika, Taszka - weźmie was nagle niespodziewanie, w kazdej chwili ;)

Malinka kuruj się, zdrówka życzę

Efe a pomachałaś mi :)?

reklama
Miranda a piers zadna nie boli??Masz tylko nawal czy gdzies sie zator zrobil bo to dwie odrebne spray jesli juz jest zastoj to trzeba go scignac do konca:tak:

nie było mnie chwilke,bo byłam pochłonięta prasowaniem,a tu widze,że majaam juz w domku,szybko cie wypuscili,ale dobrze tez bym chciała szybko do domku
czekam na męza i jedziemy do sklepu,tylko po tym prasowaniu kregosłup mi wysiada

Wreszcie doczytalam,ale macie tempo w pisaniu.....:szok:
Joan,Miranda i Majam witajcie w domkach i na forum spowrotem,fajnie ze jusz jestescie :-):-):-)
Sempe-trzymaj sie dzielnie,jeszcze troszke i bedzie ulga w tym puchnieciu....wiem,wiem, ze to nie takie proste,tez ostatnio puchne....dobrze ze ma kto ci pomóc...
Enka-wspolczuje burzy,slyszalam wlsnie ze niezla nawalnica przeszla,ja to panicznie boje sie burzy i wtedy najlepiej w lazience bym siedziala,bo nie mam okien....:sorry:
Malinka a ty lez i sie kuruj moze szybciej przejdzie,a jak nie to do lekarza trzeba sie udac....

A na nawal pokarmu Miranda to tez radzilabym sciagac i nie czekac na sygnal od mozgu , bo moze byc juz zapozno i wtedy trzeba bedzie antybiotyk zapodac....ja juz to przerabialam :baffled::baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry