reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To się ciesze, że już działa... dzwoniłam do mojego mówił, że czasem tak się dzieję i serwer się resetuje.. chwilkę należy poczekać i będzie OK :)))

mnie tez dziala, dzieki Deli:tak:
Majaam- sliczny maluszek, ciesze sie ze juz w domku jestes, hormonalana hustawka ma to do siebie ze mija, przypomnij mi to jak bede 3 dni po porodzie:tak:

ja sie zegnam dziewczynki bo brzuszek mnie pobolewa, na nic nie mam ochoty, ide sie polozyc moze zaspie te bole, zadnych magnezow i nospy nie biore, co bedzie to bedzie:baffled:

dobranoc Wam

czesc dziewczyny, od wczoraj mnie tu trochę nie było, jakoś niefajnie się czuję, w miednicy mi chrupie jak chodzę i boli mnie od krzyża po uda :baffled: spać też niebardzo mogę i sikam co chwileczkę :baffled: jutro jak M.wróci z pracy to się bierzemy do działania może przyśpieszy conieco bo już się niecierpliwić zaczynam kiedy może nastąpić wielkie BUM ;-)_

No to dobranoc,tym ktore ida spac.....
a ja wcinam wlasnie fasolke z bulka tarta i maselkiem.....mniam.....:laugh2:

Ale sie ozarlam,zgaga murowana.....hi,hi.....
A teraz sie i ja zegnam.....do jutra....pa

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez sie dzisiaj kiepsko czuje:baffled: W nocy mialam taki mega skurcz lydki ze caly dzien mnie miesien boli i ledwo sie kulam:no: poza tym ciagna mnie pachwiny i mala sie strasznie rozpycha do bolu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry