reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No to jak juz wszystkie narzekamy to ja tez chce:-DCzuje sie ostatnio jak babcia inwalidka, ale ja sie tego spodziewalam zawsze twierdzilam ze najgorszy jest 9ty miesiac. Ledwo chodze i ledwo zyje ale jakos ciagne. I chce rodzic juz buuuuuuuuuuuu. Ciekawe czy jutro rano sie okaze ze ktoras sie rozpakowala:-D
Dobra nie smece:-)Mola rozpakowuj sie!!Bo nudno na forum sie robi jeszcze wrzesien sie szybciej od nas rozpakuje i co bedzie:baffled:
Dobranoc. Inwalidka idzie spac zaraz tylko ze sie poloze i zasnac nie moge.

Witam w sobotę:-). Dzisiaj w nieco lepszym nastroju, całe szczęście. Noc, poza wstawaniem parę razy na siku, nawet przespana:-D.
A teraz zmykam na zakupy póki w miarę chłodno. Jak na razie 20 stopni.

I fakt, jakis zastój w rozpakowywaniu mamy :-D :-D.

Ostatnia edycja:
Witam nadal w dwupaku :happy:
Ja tylko raz wstawałam na siusiu, poza tym noc w miare przespana, u nas słoneczko, niebo czyściutkie i już 21 stopni :baffled:
Czeka mnie ciężki dzień, wizyta teściowej, ale może tak mnie nawkurza że wreszcie urodzę, na coś sie wkoncu baba przda :-D:-D:-D

reklama
Witam.
A ja wam zazdroszcze tego latania do wc:tak:Bo to oznacza ze dzieciaczki sa lepkami w dol i uciskaja na wasze pecherze;-)A ja du........ dzis wyraznie czulam lepek u gory i nie zanosi sie zeby sie przekrecil:baffled:I do kibelka nie latam czesto:no:Od dzis cwiczenia sklanajace maluszka do obrotu juz nie musze czekac na usg wiem ze sie nie przekrecil buuuuuu. Nie chce CC. Zobaczymy co moja gin na to w srode:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry