reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Oj Aga przykro mi-a przecież nie plułam na ekran:baffled:
Ja piłam tak dla wzmocnienia syrop z cebuli miodu i cytryny=ale katar i tak tydzień się trzyma:confused2:
cały tydzień meczarni z nim:baffled: ale dobrze ze tobie juz przechodzi to i dla mnie jest nadzieja :-D
syrop z cebuli to mi przez gardło nie przejdzie :baffled: ale juz aplikuje sobie herbatke z miodem i cytrynka - zobaczymy, moze to cos da :eek:

Witam z rana i dołączam do grona niewyspanych, wstawanie na siku jest coraz częstsze, poza tym ganiałam komara a M. się wkurzał - straszna nocka
Ale dziś przynajm,niej od rana chłodek i pada, ulga ;-)
idę czytać co naskrobałyście

Aga taka herbatka też dobra.
J nie chciałam nic brać do noska bo się kiedyś "uzależniłam" tzn nos uzależniłam od takiego pryskania do noska na katar-otriwin brałam i katar miałam przez 3 miesiące i przez 3 miesiące pryskałam a potem nosa odzwyczaić nie mogłam od tego to był koszmar!!!!
Basiu ostatni kwadracik GRATKI :)))))

Aga taka herbatka też dobra.
J nie chciałam nic brać do noska bo się kiedyś "uzależniłam" tzn nos uzależniłam od takiego pryskania do noska na katar-otriwin brałam i katar miałam przez 3 miesiące i przez 3 miesiące pryskałam a potem nosa odzwyczaić nie mogłam od tego to był koszmar!!!!
jak jak chora bylam to bralam tabletki ziolowe SINUPRET:-D
bardzo dobre.. trzy razy dziennie... tylko nie pamietam czy na recepte czy nie:no:

Witam się z rana ja jak na razie nie mam problemów ze snem -wysypiam się i w dzień obowiązkowo jedna drzemka musi być ,ale wogule kawy już nie piję (nie mogę);-).Idę poczytac co tam u Was słychać i miłego weekendu życzę:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry