reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witajcie sierpnióweczki sobotni ;-)
wczoraj za bardzo nie miałam weny, więc nic nie pisałam.
dziś jest już lepiej, Mikołajek fika koziołki w brzuszku, ja się wyspałam, ubezpieczyliśmy samochód i wszystko jest fajnie ;-)

no może nie mogę się doczekać na pieniążki z zus-u od półtora miesiąca, co jest strasznie wkurzające

dzień doberek :-D
u mnie noc taka sobie, mała tak wieczorem wierzgała i to chyba z godzinę, że aż się wystraszyłam, że coś jest nie tak :tak: a jak mnie cisnęła na pęcherz.... musiałam co chwilę do ubikacji latać :happy:
ten ostatni miesiąc jest strasznie męczący i jaki leniwy ;-) nic mi się nie chce, dobrze że zdążyłam wszystko przygotować wcześniej :-)
dzieciaczki dziewczyny macie udane, ja też już się nie mogę doczekać swojej Mai
miłego weekendu wszystkim, może się w końcu coś wydarzy-mola, mika czekamy na was :laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Ja juz zyje z przeswiadczeniem ze nigdy nie urodze:-D Byl taki czas ze wyczekiwalam bardzo i bylam pewna ze to juz zaraz. Kazdego ranka bylam rozczarowana ze znowu nic sie nie wydarzylo w nocy. A teraz przestalam sie nakrecac bo NIC sie nie dzieje... Mam wrazenie ze bede chodzic tak do polowy sierpnia:eek:

witam jeszcze ze szpitala:)
Dzis po raz pierwszy zrobilam sobie zastrzyk z clexanu. Jestem z siebie dumna!!! Pochwalilam sie lekarzowi na obchodzie i powiedzial,ze skoro tak to w poniedzialek obejrzymy noge i pewnie mnie wypisze:):):). Ale spoko wole sie nie nastawiać na nic zeby sie nie rozczarować...

Pozdrowionka dla wszystkich sierpniówecaek:) i nowych Mamuś i ich Skarbeczków:)

Witajcie kochane dziewczyny!!! Tak troche Was podczytuje i az serce rośnie jak dzielicie sie swoimi szczęściami. Ja też mam termin na sierpień (5-go), ale nie wiem czy go nie przeciągnę bo narazie nic nie wskazuje na wcześniejszą akcję. A tak bym chciała juz mieć to za sobą, tym bardziej że ta końcówka jest bardzo męcząca. Pozdrawiam was wszystkie, gratuluje świeżo upieczonym mamusiom i 3 mam kciuki za te które czekaja w kolejce. Buziole:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Umyłam okna i zaczęło znów padać ...
Może pogoda chce bym umyła jeszcze raz i coś się zacznie :)))) Pomarzyć zawsze można :)))

Miłego popołudnia

Ostatnia edycja:
reklama
co tu za pustki :szok:
ja dziś znowu kiepsko sie czuje, brzuch sie spina a dzidziak mało się rusza :dry: M. popjechał do pracy, będzie w nocy
poza tym goście u teściów i dwu latka szaleje i kwiczy tu strasznie aż głowa boli :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry