reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My dziś poszliśmy na spacer do Łazienek karmić wiewiórki, potem na pola mokotowskie do Jeffs'a i tak się objadłam, że ledwo żyję ale jakby co to mam siłę by rodzić ;-) choć spojenie po spacerze tak mnie boli, że tylko siedzenie i leżenie wchodzi w grę. Ciężki ten mój brzuch już strasznie... oj jakbym chciała żeby coś się ruszyło...

Dziewczyny MAJAAM, MIRANDA dzieciaczki przepiękne - tak się zastanawiam czy nie umieszczać jednak komentarzy do zdjęć na wątku zdjęciowym bo tu tak nikną... Co myślicie?

reklama
Hejka!
Ja jak zwykle się weekenduje z moim, dlatego mnie nie ma. Pogoda do południa była znośna więc zaliczyliśmy zamek w Malborku (Oblężenie Zamku w Malborku jest w ten weekend, bardzo fajna impreza). Niestety deszcz nas pogonił. Więc wzięłam się za obiad i inne takie domowe rzeczy. Dopiero teraz mam chwilkę, żeby napisać, że u mnie po staremu i z niecierpliwością czekam na następne chętne do rozpakowania.
:laugh2:

Miranda Jagódka cud miód malinka :-D

Mika, Mola? Wy to chyba jakieś zachęty potrzebujecie?

Łooooo Matko! 9 kwadracik!

Ostatnia edycja:
Mju juz dawno to proponowalam i zero reakcji, pewnie ze umieszczac pod zdjeciami:tak:

Basia to dawaj ja sie zamienie z checia, akurat na przyjazd meza by bylo:-D

Efe brak chetnych, moze ty??:-D:-D

Mju juz dawno to proponowalam i zero reakcji, pewnie ze umieszczac pod zdjeciami:tak:

O to super bo ja szczerze powiedziawszy to już dawno miałam napisać komentarze do zdjęć - ale wchodziłam na ogólny, czytałam co u kogo i zapominałam - a zdjęcia oglądałam :tak: a tak to zobaczę zdjęcie i od razu można napisać co w sercu zadrżało jak się takie maleństwa cudne ogląda :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry