reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama

Efe brak chetnych, moze ty??:-D:-D

Coś ty Kasiu! Ja to mam jeszcze kupę czasu. No i żadnych objawów. Mała wysoko, ruchliwa w swoim tempie jak zwykle, nie sikam więcej, nie cieknie ze mnie nic, w nocy wstaję max. 1 raz jak się najem arbuza lub zupy, zero skurczy ani spinania się brzucha. Ja to sobie myślę, że na bank będę ostatnia:-(

Trzymam kciuki za ciebie i inne mamy, których to nie jest pierwszy raz:tak:

Efe ale one jakos nie chca prosimy i nic nie chca rodzic heheheh. A ty zebys sie czasem nie zdziwila i tak jak majaam nie wywinela nam numeru;-)

Dobranoc Basiu

EFE nie mów hop, różnie być może i niespodziewanie prześcigniesz te które mają szybszy termin ;-)
Pa basia, spokojnej nocki

hehe Kasia wyprzedziłaś mnie z tą myślą co do Efe :p

EFE znając moje szczęście to ostatnia będę ja... teraz już się mnie babki pytają czy to już na dniach, a z Anielą tak chodziłam i chodziłam... i chodziłam aż mi wywołali poród....... ja tak nie chcę drugi raz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Efe ale one jakos nie chca prosimy i nic nie chca rodzic heheheh. A ty zebys sie czasem nie zdziwila i tak jak majaam nie wywinela nam numeru;-)

Dobranoc Basiu

Spokojnie Kasiu dowiesz się jako pierwsza ;-) No po mnie i moim...bo zamierzamy być przy tym hihi:-D
Majaam to chociaż jakieś skurcze miała a ja tylko raz przez 2 godziny i to 1 lipca, więc nie sądzę, żeby, coś wywinęła. Ja jestem z sierpnia to i w sierpniu urodzę, bo to mój ulubiony miesiąc.;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry