reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mju twoje drogi już przetarte więc maleństwo widzi już pewnie światełko. Nie denerwuj się tak tym terminem to ono poczuje twój relaks i może wtedy się skusi?

Ja odkurzałam na czworaka dywan i myłam podłogi i nawet małego skurczu nie było :(

Ja odkurzałam na czworaka dywan i myłam podłogi i nawet małego skurczu nie było :(

:-D:-D:-D uśmiałam się:-D zawsze się śmieję gdy czytam co robicie, żeby nieco przyspieszyć maleństwu podjęcie decyzji o wyjściu:-D
można by rzec, że ciężarne w 9 m-cu to efektywna i zmotywowana siła robocza:-D

a ja jestem z 22 - to może przenoszę, hihi

:-D:-D:-D uśmiałam się:-D zawsze się śmieję gdy czytam co robicie, żeby nieco przyspieszyć maleństwu podjęcie decyzji o wyjściu:-D
można by rzec, że ciężarne w 9 m-cu to efektywna i zmotywowana siła robocza:-D

a ja jestem z 22 - to może przenoszę, hihi

Andariel
ja też się sobie dziwiłam. Ostatnio zaczęłam stękać, że na nic nie mam siły, że ten dywan to mój mógłby poodkurzać. Ale doszłam do wniosku, że takim obchodzeniem się z sobą jak z jajkiem też nic nie zdziałam. Co ma być to będzie!

Dziewczyny MAJAAM, MIRANDA dzieciaczki przepiękne - tak się zastanawiam czy nie umieszczać jednak komentarzy do zdjęć na wątku zdjęciowym bo tu tak nikną... Co myślicie?
Chciałam zaproponować to samo bo ja z kolei umieściłam w zyczeniach ale potem ciężko sie w tym odnaleźć...jak się coś konkretnie skomentuje to ktoś kto czyta jak ciekawy musi od razu drugi wątek otwierać :tak:

reklama
Oki laski:sorry:
Ja też już idę się myć i poleżeć przed tv. Co się będę przemęczać? Miłego wieczorka życzę. I nadal trzymam kciuki za chętne, zwarte i gotowe...oby szybko i w miarę bezboleśnie. Nooo...pa!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry