reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzien doberek:)
witam sie i ja:)chyba jako jedyna nienarzekajaca na ciaze:)
ja tez dzis spalam jak suselek:) nadrabiam zaleglosci z calej ciazy hahahha bo malo sypiam:)
milego weekendu wszystkim zycze

reklama
Witam sie w dwupaku.
U mnie podobnie jak u Was. Brzuch pobolewa, w nocy sikanie 100 razy ale z zasypianiem nie mam problemow. W poniedzialek ide na KTG. Jak sie umawialam na nie tydzien temu to bylam pewna ze nie dotrwam. Zreszta o tym poprzednim tez tak myslalam:eek:

Milego dnia laski :)

Witam dziewczyny!

Ja dzisiaj w lepszym humorze, rozkręcamy się z Madzą z karmieniem, wczoraj wizyta położnej podniosła mnie na duchu :tak: Zadałam jej masę pytań i jestem spokojniejsza. Wogóle to przyszła babka co mi poród odbierała, zapomniałam jej podziękować, ale przyjdzie jeszcze raz to się odwdzięczę, gdyby nie ona, to z tą pierwszą położną rodziłabym chyba 15 godzin :wściekła/y:

Malutka właśnie śpi, jest grzeczniutka jak aniołek, jak jest najedzona to śpi, prawie wogóle nie płacze, tylko za cyciem :tak: Kąpiel to dla niej żaden stres, robi szczęśliwe minki i widać że jej się podoba. Przy przebieraniu też nie płacze. Ma chwile, że nie śpi to rozgląda się na boki, a jak wpatruje się w moją twarz to już wogóle odpływam :-) jest taka kochaniutka.

Właśnie wróciłam z zakupów. Wymyśliłam sobie, że zrobię sobie spacer, a nie będe woziła tyłka samochodem. I powiem Wam, że nie nie był to dobry pomysł. Ledwo się doczłapałam. Jednak dłuższe wędrówki to już nie dla mnie (chociaż wcale tak daleko nie byłam:-D )

Pora na jakąś kawę:-)

Ja sobie polukałąm w końcu fotki dzieciaczków sierpniowych na spokojnie, i tak mnie ciekawość zżera jak mój szkrab będzie wyglądać :tak:
podświadomie mam stresa niezłego, jeść mi się nie chce i w nocy jak się budzę to myśli że to już niedługo, mój zauważył nawet że gdzieś tam od środka stres już mam niezły ;-) ehh
uciekam bo rodzinka przyjechała do teściów

Witam sobotnio
Moja noc też do najciekawszych nie należała, na siku za bardzo nie wstaje za to spojenie łonowe tak boli, że już sama nie wiem co mam robić i jaką pozycję przyjąć:wściekła/y: Poczytam co tam naskrobałyście i zabieram się za sprzątanie aaa na przeziębienie biorę kropelki Aflubin i po trzech dniach śladu nie ma :tak:

Ostatnia edycja:
Hej mamuśki.
Ja się nie wyspałam aż tak jakbym chciała...
W nocy spuchły mi dłonie, ie mocno, ale takie kołkowate się zrobiły.
Mała wierzgała jak konik...Echhh...
Ale i tak pozdrawiamy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry