• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam sobotnio,u ns deszczowo i chłodno
a ja wczoraj łaziłam po sklepie ze skuraczami i miałam pietra,że mnie tam juz całekim złapie i do domku nie dojade,ale na szczeście wróciłam do domku połozyłam sie i przeszły
dzisiaj na roczek wiec moze dopiero jutro zaglądnę

reklama
Oj bo mnie juz te przepowiadajace wkurzaja boli i to coraz bardziej czlowiek sie juz psychicznie zacznie nastawiac ze moze to oto nadchodzi sadny dzien ;-) a tu za przeproszeniem dupa i do tego blada, bol przechodzi a ja chodze niewyspana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cześć!
Ja też co chwila się budzę na siusiu - dobija mnie to b potem zasnąć nie mogę.
U mnie chłodno i pada deszczyk...
Nic mi się nie chce,mały się kręci do 5 i brzuch mi się spina ale jedyny plus jest ten że mi katar przechodzi lepiej mi się oddycha:tak:
Dziś mój chce jechać do brata i bratowej na imieniny-a mi się straszliwie nie chce:baffled:

Witam,
Noc była straszna, budziłam się co chwile na siku, a spojenie tak bardzo bolało, że ledwo co wstawałam z łóżka, a do wc szłam jak inwalidka w bólach :(((.
Rano dalej to samo :(((. Może jakoś rozchodzę, ale ciężko to widzę...

Szkoda, że pada bo chciałam pomyć okna...

czesc kochane :-) ja zaraz lece jakies ciasto kupic bo dzis imieninki meza :tak:i ktos moze wpasc a samej piec mi sie nie chce nic:zawstydzona/y:
Oj Malinka chyba mnie zarazilas tym katarem bo ledwo dycham. Znacie jakies metody zeby sie go pozbyc? :szok::wściekła/y:

hej dziewczyny:-D
witam sie z kawka... zasnelam wczoraj o jedenastej i wstalam o dziewiatej.... pospalam jak susel:-D:-D:-D:-D
mnie w nocy nie meczy sikanie ale nad ranem prze piata sie zaczyna maszerowanie:no:
i to potem co chwila... ale ja nie mam problemu z zasnieciem i to plus:-D:-D:-D
wspolczuje tym ktore sie mecza;-)
nareszcie 9 kwadracik:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej!
Mam nadzieję, że dam radę nadrobić co naskrobałyście. Ja chodzę jak zombiak - całą noc mnie brzuch bolał - szczególnie jak młody się poruszał.... Ja już chcę urodzić... a perspektywę mam taką, że Anielkę przenosiłam 2 tyg i jak pomyślę, że jeszcze miesiąć :baffled::eek:

reklama
Mju ja nie mam porównania, ale coś mi się zdaję, że ja przenoszę...
Nic u mnie się nie dzieję i Mała się nie śpieszy :(((

A tak bym już chciała być po ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry