reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam niedzielnie!
Ja tylko na chwilkę wpadłam sprawdzić czy się coś "ruszyło" i widzę, że Basia się wyrywa:szok: Mam nadzieję, że jeszcze jej to jakoś powstrzymają ten tydzień, żeby mała była silniejsza.
Ja lecę do rodziców na obiad. Mama specjalnie gołąbki dla mnie zrobiła. Jak ją znam to z dwa gary i z jednym przyjadę do domu. :sorry:

Ps. Ani są the best!

Załączniki

• 0042milosne(gify.city24h).gif
    0042milosne(gify.city24h).gif
    27,6 KB · Wyświetleń: 36
reklama
No wlasnie widze,ze coraz to ktoras dziekuje za zyczenia....nawet nie wiedzialam ze az tyle Anek na forum....:szok:

A gaz juz dotarl....obiad tez ugotowany i oszamany....:-D
A teraz chwila relaksu....ciekawe jak tam Basia?

Kurcze tyle nowych watkow,ze juz nie nadazam z czytaniem.....:szok:
Jak nadrobie na glownym to na innych mi sie nawarstwia....:szok:...i tak w kolko macieju....hi,hi.....:happy:

No wlasnie Aneczka i tak cie podziwiam ze dajesz rade do nas zagladac....ja to nie wiem jak to wszystko ogarne po porodzie.....:szok:
pewnie zajze od czasu do pory....juz mi szkoda...buu....ze nie bede nadazac....ale dzidzius wazniejszy,no chyba ze mala bedzie grzeczna jak twoja....:-)

Wlasnie,najgorsze sa te pierwsze dni w domu,niby sie czlowiek cieszy ze wyszedl ze szpitala,a jednak zanim sie zaklimatyzuje to troszke potrwa.....:sorry:

ulatniam sie....idziemy do kosciolka na 18-sta,wiec nie bedzie mnie przez dluzsza chwile....no chyba ze pozniej maz zajmie kompa.....:sorry:...to juz raczej wtedy mnie nie doposci....wrr....

Jakby co to milego wieczorka....:-)

reklama
cześć dziewczyny ja nadal w komplecie ,coraz ciężej mi z tym brzuchalem jutro kupie sobie tą herbatkę z liści malin może u mnie zadziała nie macie pojęcia jak mnie dziś moi chłopcy denerwują , dobrze że jeszcze chodzą do przedszkola a M w pracy na popołudniu ,zjadłam pół kulki lodów cassate a teraz mi jeszcze ciężej chyba teraz już do końca tak będę narzekać , idę przejrzeć inne wątki no i oczywiście podłączam się do życzeń dla AŃ .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry