reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mola to dosc prawdopodobna hipoteza:-DTez bym nie chciala sie urodzic bezimienna nic dziwnego ze sie obrazila na mamusie:-DNo to do dziela Mola masz cala noc myslenia przed soba
Caly ten tydzien o tym mysle i nic:wściekła/y: Juz kota dostaje z tymi imionami:wściekła/y: Tez bym na jej miejscu nie chciala wyjsc:-D

dziewczyny sorry że pytam na głównym ale któraś z was gdzieś pisała że ma wózek LOOLA chciała bym zadać jej kilka pytań więc proszę się odezwać , przeleciałam cały wątek" Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria " i nie znalazłam
Ja mam, pytaj:tak:

Sorry za dwa posty ale nie umiem ich scalic :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja sie pozegnam bo moj kolacje robi i jakis film chce obejrzec razem, co jest swietem bo zwykle to gra w gierki- smoki jakies zabija itd;-)
zycze wszystkim milego wieczorku,
takie mam przeczucie ze jutro bedzie nowy sierpniowy dzieciaczek na swiecie;-)

e a czym tu się stresować przy mnie babka urodziła (podziwiam drugie dziecko waga 4200 a nawet nie nacięli!!) i nawet jak ją wypisywali dziecko było bez imienia;p
moje też jeszcze bezimienne
kurcze nie macie pojęci jak mnie brzuch zaczął bolec wzięłam nospe może zaraz przejdzie tak mi się śpieszyło do porodu a jak tak boli i pomyśle se że może to już to zaraz mi się go odechciewa
MOLA jak mi troszkę przejdzie to wyśle ci wiadomość na pw.

moje też jeszcze bezimienne
kurcze nie macie pojęci jak mnie brzuch zaczął bolec wzięłam nospe może zaraz przejdzie tak mi się śpieszyło do porodu a jak tak boli i pomyśle se że może to już to zaraz mi się go odechciewa
MOLA jak mi troszkę przejdzie to wyśle ci wiadomość na pw.
Oki;-) zycze zeby przeszlo;-)

Witam Was serdecznie...
Dziewczyny mam pytanie? Może któraś z bardziej doświadczonych Mam albo dwupaków będzie mi mogło pomóc.
Wczoraj miałam kilka miesiączkowych skurczy i podczas jednego wyrzuciłam gęsty śluz- domyślam się ze to czop śluzowy. Wiec patrząc na terminy wychodzi że wszystko jest ok. mam termin na 29 sierpnia.
Ale po tym zdarzeniu zaczeły mi sie ostre bóle pleców i bardziej bolesne skurcze / albo czym kolwiek jest brzucha -górna część ....
Czy w takim razie to normalne czy też coś dziwnego?
To moje pierwsze dziecko - ciąża? I nie wiem cy to normalne czy też powinno mnie to zaniepokoić.

Wypowiedźcie się co o tym myślicie....

Pozdrawiam

Hmmm miałam coś napisać i nie wiem co:sorry:

Mam nadzieje że Basia wróci do nas w dwupaku :tak:
Jakoś gorąco się u mnie zrobiło w pokoju mam prawie 25 stopni mi gorąco a dla maluszka t chyba za gorąco będzie:eek:

syrena1605 z tego co opisujesz to mi się wydaje że objawy takie jak do porodu ale lepiej niech się wypowiedzą doświadczone mamusie:tak:

Syrena jak skurcze staną się regularne to zapraszam do szpitala, bo na pierwszy rzut oka to ty rodzisz kobieto;-)
Ale ja się tam nie znam, bo nie rodziłam więc poczekaj aż się któraś z naszych mam odezwie?

Ostatnia edycja:
Syrena no nie wiem czy tak zupelnie to normalne bo w koncu na porod u ciebie jeszcze nie czas. Wydalaenie czopa sluzowego oznacza ze szyjka zaczela sie rozwierac i macica przygotowuje sie do porodu ktory moze nastapic badz w ciagu kilkunastu najblizszych godzin badz w ciagu najblizszych dni. Nasilanie sie skurczy, bolu kregosluga wskazuje na zblizajacy sie porod. radze skontaktowac sie z ginem byc moze przepisze cos na podtrzymanie. Bezpieczniej byloby u ciebie rodzic jednak dopiero gdzies za 2 tyg.

Dziękuje Wam dziewczyny... nie wiedziałam co o tym myśleć. A nie chciałam narobić zamieszania bez powodu ale w takim razie chyba będzie lepiej jeśli skontaktuje się z polskim lekarzem. Bo mieszkam w Irlandii.
A to możliwe że wody nie odchodzą? nic oprócz ostrych bólów pleców i tych dziwnych skurczy brzucha się nie dzieje...
Napiszę Wam jaka była diagnoza... obiecuje i jeszcze raz dziekuję

reklama
O widzisz ja nawet nie spojrzałam na twój suwaczek Syrena! Koniecznie skontaktuj się z lekarzem!

Ja dziś mam refleks szachisty normalnie. Aż szkoda gadać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry