reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Caly czas mam kolkowate do tego zaczely dretwiec paskudnie. Mam nadzieje ze niedlugo urodze i odetchne od tego wszystkiego. Jutro zrob badanie to bedziesz spokojniejsza napewno niedlugo masz wizyte to powiedz tez swojemu gin ponoc sa jakies leki na to tzn. na krazenie i powinno sie po nich odpuchnac ale jak uslyszalam cene to postanowilam wytrwac bez nich:-D

Nie no ja mam nadzieję,że wytrzymam bez leków i tak czuje się jak emerytka przez te nerkowe problemy. Łykam różności i piję paskudztwa. W środę mam doktora. Zobaczymy co tam będzie.

reklama
Ja wpadłam powiedzieć dobranoc.
Co do dolegliwości to ja puchnę (nawet w takie dni jak dziś) i w nocy strasznie drętwieje mi ręka. Przechodzi jak się wyprostuje i spróbuje ściągnąć łopatki z tyłu. Ale żeby to zrobić muszę się obudzić i wstać :wściekła/y:
Niech nasze mamusie lipcowe napiszą dużymi literami że to po porodzie przejdzie bo już mam dość czasami :zawstydzona/y:
Ach no i humor mam dziś rąbnięty bo założyłam ciążowe jeansy i okazało się że już w nich chodzić nie mogę. Za bardzo cisną pod brzuchem :crazy: I jak pogoda się spaskudzi to nie będę miała w czym chodzić w ogóle :eek:

A wizytę to ja mam dopiero 10.08 i nie mam teraz częściej i to też mnie wkurza.

Kasiu, pewnie tak. Pisałaś ostatnio, że czułaś dzidzię trochę inaczej.
Enka chyba jednak nie ostatnio czulam ja wypycha lepek i raczej jest on u gory:baffled:To juz tylko usg pokaze ciagle mam nadzieje:tak:Co do ryczenia to ja nawet na reklamach lze uronie, ech te hormony:baffled:

Moja w 6mc się już przestawiła.
A jeszcze pwoedz,ze chodzisz do tego samego gina haha:P
No raczej nie troche za daleko bym miala:-)

Ostatnia edycja:
Enka chyba jednak nie ostatnio czulam ja wypycha lepek i raczej jest on u gory:baffled:To juz tylko usg pokaze ciagle mam nadzieje:tak:Co do ryczenia to ja nawet na reklamach lze uronie, ech te hormony:baffled:

Ja ryczę jak zbity psiak. Normalnie non stop z byle czego.
A może to już dupkę Kasiu wypycha? Moja tak wypycha,że ciągle na usg lekarz mówi: "ale się eksponuje"...

No raczej nie troche za daleko bym miala:-)

Jak będę jechała, to Cię sprzątnę po drodze do swojego:P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jak będę jechała, to Cię sprzątnę po drodze do swojego:P
Jak jest dobry i powie ze niepotrzebuje CC to czekam:-)Co do wypychania dupki to strasznie mala te dupke by mial, jednak raczej to glowka ale kto wie:laugh2:

ja widziałam kiedys jakiś filmik w necie na angielskich stronach, nie wiem czy bym jeszcze na niego trafiła... jak połozna przekręca bobaska w brzuchu matki...pewnie zadko ktora potrafi ale jest to mozliwe....
A ja Malberta czytalam ze taki obrot jest mozliwy tylko wtedy gdy dziecko jest ulozone poprzecznie:baffled:Zreszta po co maja sie trudzic skoro moga ciac i po sprawie wrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry