Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To ja może idę wziąć jakiś prysznic, bo dziś jakoś mi dziwnie. Miałam dzień pod hasłem prasowanie. Teraz myślę, żeby te ciuszki jakoś posegregować tylko nie wiem czy typami czy rozmiarami? Ja chyba gniazdo wiję i dopóki go nie uwiję to nie wypuszczę Małej na ten świat. Nawet mi arbuz dzisiaj nie pomógł
Ale masz dobrze Malinka. Ja męża od tygodnia nie widzę tak pracuje...
A powiedzcie mi, bo na naszych ciążowych dolegliwościach piszę.
Łapki mi i nieznacznie stopy (zwłaszcza palce) puchną jak się budzę.
Przez noc tak się dzieje i jak zginam w nocy to czuje że są kołkowate.
To puszcza do południa i na wieczór się powtarza. Boje się,że to gestoza.
Muszę bad. moczu zrobić. A tak nic więcej nie mam. Ciśnienie 110x80...
Neverend ja puchne w dzien w nocy a u ciebie sytuacje moze wyjasnic tylko badanie moczu, zrob je jak najszybciej jesli wyjdzie w porzadku to nie ma czym sie martwic, tak wlasnie bylo w moim wypadku i juz sie do tej opuchlizny przyzwyczailam
Ja to mam sraczkę,że się brzydko wyrażę. Jutro z rana męża po pudło na siśki wyślę i do laboratorium, bo skisnę z niewiedzy. A Tobie też z rana się takie kołkowate robią? Nie mam baniek takich tylko same palce jak kołki,że zgiąć nie mogę...:/
A ja z mężem, korzystając z jednego z ostatnich wolnych weekendów wybraliśmy sie do kina. Trafiła się jakaś komedia romantyczna, taka sobie szczerze mówiąc, ale co ta ciąża robi z człowiekiem - pół filmu ryczałam
Caly czas mam kolkowate do tego zaczely dretwiec paskudnie. Mam nadzieje ze niedlugo urodze i odetchne od tego wszystkiego. Jutro zrob badanie to bedziesz spokojniejsza napewno niedlugo masz wizyte to powiedz tez swojemu gin ponoc sa jakies leki na to tzn. na krazenie i powinno sie po nich odpuchnac ale jak uslyszalam cene to postanowilam wytrwac bez nich