reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Malbertka brzmi to jak horror...

A wiadomo Kasia - moja wypycha zadek i też wygląda jak głowa, bo jakieś to duże.
Ale dochodzi do tego macica, łożysko, więc wiesz. Mam nadzieję,że się przekręcił. A mój lekarz od początku mi mówi,że stawia na SN mimo kamienia w nerce i pokaźnego wodonercza:)

Wlasnie Neverend jak sie spytalam mojego co w przypadku jesli sie nie przekreci to ona od razu wypalila CC bo duze dziecko bedzie.
Mam nadzieje ze jednak sie namyslil i siedzi sobie glowka w dol bo ja szczerze mowiac to nie mam czasu na cc i rehabilitacje po niej:baffled:

Mika a ty tez na porodowke razem z Mola:angry::angry:
Dobranoc Aga

Moja głową w pęcherzu mi majta. Uchh jakie to nieprzyjemne.
Niektórzy lekarze wolą cc,bo łatwiej. No ale jak mały będzie pow. 4kg i się nie przekręci, to lepiej to niż 24h jak moja mama na porodówce a potem po skrajnym wycieńczeniu cc. Ale jak się przekręci i akcja będzie szła dobrze, to czemu 4kg dzieciaczka nie urodzić sn...

Ja przynajmniej trzymam kciuki, żeby to jednak nie dupka;-)

Oki to lecę miłego wieczorka i do zobaczenia jutro rano:-)

Załączniki

• pandapillow.gif
    pandapillow.gif
    8,2 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Wlasnie Neverend jak sie spytalam mojego co w przypadku jesli sie nie przekreci to ona od razu wypalila CC bo duze dziecko bedzie.
Mam nadzieje ze jednak sie namyslil i siedzi sobie glowka w dol bo ja szczerze mowiac to nie mam czasu na cc i rehabilitacje po niej:baffled:

Mika a ty tez na porodowke razem z Mola:angry::angry:
Dobranoc Aga
powiedz to mojej dzidzi, może Ciebie posłucha :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry