reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dzieńdobry, ja na chwilę i tak nie nadrobię zaległości, ale was serdecznie całuje i pozdrawiam. Juz zeszłam na dół i nawet rozwiesiłam drobne pranie, rana się goi slicznie, moje oba skarby śpią. A ja musze troche poszukać na necie, więc lecę.

Hej. Witam rankiem. Nawet wyspana dosc jestem choc noc sie nie zapowiadala. Mialam silne skurcze w nocy nawet myslalam ze to moze juz:szok:I od rana brzuszek cos pobolewa, chyba przepowiadajace sie rozszalaly:baffled:
To jest dzis chetna na porod czy wszystkie czekamy na sierpien??
Piwonia i co kupilas na roczek?

Hej. Witam rankiem. Nawet wyspana dosc jestem choc noc sie nie zapowiadala. Mialam silne skurcze w nocy nawet myslalam ze to moze juz:szok:I od rana brzuszek cos pobolewa, chyba przepowiadajace sie rozszalaly:baffled:
To jest dzis chetna na porod czy wszystkie czekamy na sierpien??
Piwonia i co kupilas na roczek?
kupilismy taka arke,która ma melodyjki,mozna ponaciskac i zwierzatka wyskakuja

czesc dziewczyny ;-)

wysypiajcie się, póki możecie hi hi hi...
mój mąż co rano mówi "Coś kiepsko spałem mało..." a mnie pyta "Jak spałaś?" a ja mam ochotę rzucić w niego brudną pieluszką, bo jak uda mi się przespać 1,5 godziny ciurkiem, to jest wielkie święto. On w nocy nie wstaje, bo nie słyszy jak mały płacze (a poza tym, on przecież chodzi do pracy). ech....

Miłego dnia.
Dzisiaj przyjedzie do mnie mama na cały dzień, może uda mi się zdrzemnąć w ciągu dnia? :tak: marzenia...;-)

Witajcie mamusie...
No maluszki dają popalić jak widzę :))) Ciekawa jaka moja będzie??

Ja też mam życzenie już urodzić, ale u mnie się nie zapowiada, więc nie zajmuje kolejki.
Mola, Mika, Aga, Kasiu czekamy na was :)))

reklama
No tak ja już myślę, że skoro się dziewczyny nie odezwały to może juz na porodówce są?!

Mika! Mika! Mika! Mika! Mika! Mika! Mika! Mika! Mika! Mika!

Mola! Mola! Mola! Mola! Mola! Mola! Mola! Mola! Mola! Mola!

Ale tobie Kasiu przy 3 razie to życzę szybciutkiej akcji! Żeby nie napisać przyjemnej...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry