reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No tak ja już myślę, że skoro się dziewczyny nie odezwały to może juz na porodówce są?!

Mika! Mika! Mika! Mika! Mika! Mika! Mika! Mika! Mika! Mika!

Mola! Mola! Mola! Mola! Mola! Mola! Mola! Mola! Mola! Mola!

Ale tobie Kasiu przy 3 razie to życzę szybciutkiej akcji! Żeby nie napisać przyjemnej...
No Efe, niestety... JA NADAL W DWUPAKU :happy::happy::happy:
Witam sie, noc z bólami tak mam już długo i jestem wykończona :sorry:
Czy ta dzidzia wreszcie sie zlituje???

Witaj Mika!
Podczas porodu polecają skakanie na piłce to może Mika poskacz na mężu? Niech się facet w końcu wykaże! No bo ile się można męczyć?

Oj Efe zeby to bylo takie proste:confused2::confused2:Pewnie sie pomecze z bolami do terminu, zeby tylko, z bolami jak Mika

Mnie też męczą bóle jak na poród tylko troszkę o mniejszym natężeniu jak wstaje i zaczynam chodzić to mijają.Do tego czuję jakby mi miednica sie przestawiała ,spojenie ciągnie a w pochwie jakby mi śrubokrętem wiercili:sorry:

Chogata no ja wlasnie tez czuje ucisk na miednice, szczegolnie w okolicach boder czuje jak tam calym ciezarem uciska i mam naprawde nadzieje ze to juz niedlugo:tak::tak:

Kasiu, a jak tam, wiesz juz czy Miłoszek odwrócił się?
Gosia, u mnie ze spaniem podobnie, tyle że Jagoda śpi całkiem nieźle, ale musze ją wybudzać co 3 godziny na jedzenie, bo troszku zadużo dziecku się schudło od porodu. Dzisiejsza noc super przespana, ale za to wczoraj, tragedia. O chyba kwęka.

reklama
Mika ty masz po prostu mądre dziecko. Ono wie że ma się urodzić w sierpniu a ty mu każesz wychodzić w lipcu. Nie tak się z tobą umawiało, prawda? Ale głowa do góry! 1 sierpień już w sobotę. Masz 5 dni na ostatnie poprawki;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry