reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam niedzielnie :-).

Kasia, oby ten czas rozłąki szybko zleciał. Trzymaj się, dzielna kobieta jesteś.

Deli, mam nadzieje, że pomogą Ci tam w szpitalu. Kurcze, ile się można z dziadostwem męczyć:-(

Mewa może faktycznie w szpitalu komórki nie ma. Napewno jest wszystko ok.

Witam i ja
Deli - mam nadzieję że pomogą i zniknie to cholerstwo przed porodem :tak:
A ja już zrezygnowałam że urodzę :dry:, wydaje mi się jak bym była w połowie ciąży, wszystkie dolegliwości minęły, skurczy ZERO, noc przespałam z wstawaniem na siku jedynie dwa razy

cholipka no od 2 dni chce ustawic nowy suwaczek i cos nie umiem tego zrobic:zawstydzona/y::no: ciagle pokazuje invalid file:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pomocy-kopiuje bbc kod czy jakos tak i wklejam pod sygnatura i nadal invalida jakis wyskakuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y:

Ja to wogule nie mam żadnych objawów zbliżającego się porodu (nieraz trafi mi się skurcz ,ale to jeden pojedyńczy) ,a tak nic nawet dobrze się czuję.Pewnie do września będę chodzić:-(:-(:-(

reklama
ja sobie zaraz schabik w smietanie pomocze:-D
takiego mam smaka.. ze hoho:-D:-p
ale mi sie ciezko dycha... jak ja lubie taka pogode:dry::baffled:

Basia ok, ja przejmę Twoje skurcze byle tylko coś ruszyło u mnie bo ja w tej chwili nie wierzę że mam rodzić ;-) ciągle myślę że AGA irlandia miała ten sam termin co ja i ona już z dzieciaczkiem a ja? :dry:
masujesz brzuszek?
podobno to wywoluje skurcze a ja namietnie brzuch molestuje i moze dlatego mam skurcze:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry