reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aga jak Ci fajnie, ze masz dzidzie przy sobie i juz jestescie w domku.
apropo kominka, to u Was jest tak chlodno, ze palisz?

sempe ja tez mam wielka ochote na J, ale tak jak Efe chcialabym poczekac z Mikolajem do 15 sierpnia, zeby miec dluzszy urlop macierzynski ;-)

reklama
Hej Aga! Fajnie że już jesteś z Mają w domku:) Też już bym chciała mieć takie "rozterki" zamiast spuchniętych nóg.

No Sempe ja też mojego molestuje. Jakoś nie narzeka :) Tylko ta jego pewność siebie mnie czasem rozwala. I najgorsze, że mu się sprawdza?! Ale z drugiej strony jak mam urodzić to lepiej po 17 bo on będzie w domu a i załapie się na dłuższy macierzyński ;)

Efe wlasnie , a jak to teraz z tym maciezynskim ile to tygodni jest,bo ja nie bardzo w temacie.....

Efe wlasnie , a jak to teraz z tym maciezynskim ile to tygodni jest,bo ja nie bardzo w temacie.....
Anetko od tego roku jest 20 tygodni macierzyńskiego, ale od 2010 wprowadzają już 22 tygodnie, więc jak zaczniesz ten 2010 rok na macierzyńskim to ci go wydłużą o te 2 tygodnie;-) no chyba że się coś zmieniło?

w kominku pale bo deszcz u nas pada a ja lubie jak sie pali .poza tym pranie jakos wysuszyc musze niestety bo na dworzu sie nie da:):)))
sempe u mnie niestety te nakladki nie zdaly rezultatow przy zadnej z dziewczyn ...ale kupilam bardzo fajny balsam do smarowania brodawek i wczoraj 3 razy posmarowalam a jaka roznica:)):):) juz jest lepiej)

sempe napewno
ale powiem wam ze ten bol naprawde sie szybko zapomina:)u mnie przerwa 11 lat i powiem wam ze choc ekspresowo to i tak bolalo jak cholera.....no ale moj maz byl ze mna i spisal sie dzielnie na 6 z plusem:)bardzo mu za to dziekuje:)

reklama
To że będzie bolało to ja wiem tylko pewnie nie zdaje sobie sprawy jak bardzo? Ale każda z nas to musi przejść, prawda? Już nie unikniemy hihi

Oki ide może poodkurzam czy coś? Może mi się uda wypocić to choróbsko. Bo narazie to mam ochotę pospać.

Miłego przedpołudnia laski ;) Odezwę się jak się zmęczę ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry