reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
DZIEWCZYNY SLICZNE TE WASZE CORECZKI , I JESZCZE RAZ GRATULACJE :tak::tak::tak:
JA IDE DZISIAJ NA 11:50 DO LEKARZA NA SPRAWDZENIE MOCZU , CISNIENIA ORAZ " OBMACANIE " MOJEGO BRZUCHOLKA :-) , COS OD PARU DNI MNIE POBOLEWA :no: NO ALE ZOBACZYMY CO MI POWIE PANI DOKTOR :baffled: , MAM NADZIEJE ZE NA DNIACH JUZ URODZE BO NORMALNIE UMIERAM Z NUDOW :tak::-)

reklama
Ja juz jestem
Aga Irlandia ,ale Ty masz włosy błyszczące moje juz teraz sa matowe:-(.A córcia jak ta lala-gratuluję jeszcze raz

tata julci -gratulacje i super ,ze dałes radę na sali .Drugie to już sam możesz odbierać hihihihihi:-).Piękna córka bedzie

Ja tak oglądam te fotki to mi aż za przeproszeniem gul skacze i już nie moge doczekac się swojej niuni (nawet o porodzie tak nie rozmyslam):-D.tylko to jedno mi w głowie ,że całkowicei zapomniałam o mojej rocznicy slubu .Dopiero z godzine temu posłaniec przyniósł kwiaty do domu to aż się popłakałam ...No to dziś bez seksu się nie obejdzie już mi się nie wykręci (ale co raz to pewnie nie poskutkuje ,ale może się spodoba :-D).

Chogata to wszystkiego najlepszego w rocznice ślubu udanego wieczoru z mężem :blink::-D

Nie o ja mam lenia boi mnie brzuch i nie mam pojęcia co na ten obiad!!!!!!!!!!!!!!!
Mój dziś do pracy poszedł może jutro też pójdzie??Zawsze pare groszy wpadnie...No i przyjdzie głodny i nic nie dostanie bo nic nie zrobie jak dalej będe tak siedzieć
:baffled:

Chogata to wszystkiego najlepszego w rocznice ślubu udanego wieczoru z mężem :blink::-D

Nie o ja mam lenia boi mnie brzuch i nie mam pojęcia co na ten obiad!!!!!!!!!!!!!!!
Mój dziś do pracy poszedł może jutro też pójdzie??Zawsze pare groszy wpadnie...No i przyjdzie głodny i nic nie dostanie bo nic nie zrobie jak dalej będe tak siedzieć

:baffled:
Dzieki Malinka ja dzis tylko profilaktcznie pomidorową zrobię i ewentualnie wyjmę pierogi z zamrażalnika ruskie i mam z głowy .Tylko jeszcze muszę w domu odkurzyc i pomyć podłogi uffffffff już mi cięzko na samą myśl:-(

O godz. 10.45 na swiat przyszla Oliwia:-) Malutka urodzila sie w wyniku CC, waży 3010g i ma 53cm długości. Mamusia Deli czuje sie nieco osłabiona po znieczuleniu.

Witaj Oliwia na świecie

:-):-):-):-)

Ja juz jestem
Aga Irlandia ,ale Ty masz włosy błyszczące moje juz teraz sa matowe:-(.A córcia jak ta lala-gratuluję jeszcze raz

tata julci -gratulacje i super ,ze dałes radę na sali .Drugie to już sam możesz odbierać hihihihihi:-).Piękna córka bedzie

Ja tak oglądam te fotki to mi aż za przeproszeniem gul skacze i już nie moge doczekac się swojej niuni (nawet o porodzie tak nie rozmyslam):-D.tylko to jedno mi w głowie ,że całkowicei zapomniałam o mojej rocznicy slubu .Dopiero z godzine temu posłaniec przyniósł kwiaty do domu to aż się popłakałam ...No to dziś bez seksu się nie obejdzie już mi się nie wykręci (ale co raz to pewnie nie poskutkuje ,ale może się spodoba :-D).

No to Chogata wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu!!!!
Milo jak maz pamieta,mojemu to sie rzadko zdarza.....:sorry2:

O godz. 10.45 na swiat przyszla Oliwia:-) Malutka urodzila sie w wyniku CC, waży 3010g i ma 53cm długości. Mamusia Deli czuje sie nieco osłabiona po znieczuleniu.

Kurcze,ale niespodzianka.....super Deli , fajnie ze malutka juz po tej stronie.....
Piwonia,ja tez myslalam ze wychodzi do domku,a tu Oliwka wyszla...hi,hi.....:-D:-D:-D:-D

reklama
Dzięki Anet ,ale liścik brzmiał mniej więcej tak od satrgo kapcia ,żebyś wiedziała ,że pamieta (on ma dopiero 30 lat hihihihihi).

Deli ,ale niespodzianka wszystkie czekamy na wieści od Motyla a tu taka niespodzianka;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry