Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja się męczęJesli liczyc termin z @ to niestety ja przeterminowana jestem a tak liczy moja ginekolozkaTak a tu za dwa dni pełnia ciekwe czy to coś da;-);-);-).Jeszcze chyba żadna się nie przeterminowała co? pfu pfu żeby nie zapeszać:-)

Taaaaa tylko na jaki?? Wrzesniowy??Kasia nie patrz już na ten termin ;-)![]()
13 ide na oddzial i nie wyjde dopoki mi nie wywolaja chocby nawet nie chcieli to sama sobie podlacze

Na dniach Cię weźmie mówię Ci to.Taaaaa tylko na jaki?? Wrzesniowy??13 ide na oddzial i nie wyjde dopoki mi nie wywolaja chocby nawet nie chcieli to sama sobie podlacze
![]()
i kazali mi przyjsc następnego dnia bo to wtedy bedzie 42!!! tak się wkurzyłam zaczęłam krzyczeć plakać ze juz nie mogę itp. wzięli mnie chyba za wariatkę bo pod nosem się smiali, miejsce było tylko na obserwacyjnej sali i tam mnie połozyli o 13 kazali isc do domu bo nic się nie dzieje
wymyśliłam ze bardzo mnie boli brzuch:-):-):-) i zostawili, podłaczyli kroplówkę i o 17 synek był na swiecie:-) determinacja pełną gębą