Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zgadzam sie,bo jakby tak popatrzeć to moja musiałaby ważyć po porodzie lekko ponad 2 kgDo wszystkich mam co sie boja ze beda miec duze dzidzie!! Nie wierzcie w wagi z usg spojrzcie na przewidywane wagi dzieci np. Moli mala miala miec 3600 a miala 2600, Deli 4000 okolo a mala ma 3000g. Dzieci sie urodza to bedzie wiadomo wczesniej nie ma co spekulowac bo to nie zawsze sie sprawdza![]()
na szczęscie lub nieszczescie trzeba usunąć jej 3 mleczki,bo nie ma miejsca na dwójki,a potem napewno czeka ja usunięcie 4 cała dolną szczenkęma jakaś rozjechaną strasznie:-(Piwonia a dlaczego trzeba jej usunąć zęby? mam nadzieję ze mleczaki?!
No wdzieczna bym byla bo mnie zalamka juz lapieNa dniach Cię weźmie mówię Ci to.
Apel do dziewczyn :TERAZ KOLEJ KAŚKI PROSZĘ O NIE WYPRZEDZANIE NIECH DZIEWCZYNA SIE JUŻ NIE STRESUJE;-);-);-)
Lece na chwilę z psem zaraz wracam

Tak tez zamierzam, nie dam sie splawic. Powiem ze mi csnienie skacze, ze ruchy slabe no zrobie wszystko co trzeba zeby urodzic, chyba ze Miloszek sie szybciej zlitujeKasiula ja tez taka zdeterminowana byłam jak po terminie chodziłam!! był 41tc6di kazali mi przyjsc następnego dnia bo to wtedy bedzie 42!!! tak się wkurzyłam zaczęłam krzyczeć plakać ze juz nie mogę itp. wzięli mnie chyba za wariatkę bo pod nosem się smiali, miejsce było tylko na obserwacyjnej sali i tam mnie połozyli o 13 kazali isc do domu bo nic się nie dzieje
wymyśliłam ze bardzo mnie boli brzuch:-):-):-) i zostawili, podłaczyli kroplówkę i o 17 synek był na swiecie:-) determinacja pełną gębą
![]()

caładroge do domku przepłakała i starsza też,bo niechce żeby siostrze wyrywali i 100 pytań czy odrosną czy trzeba itp.to nie zaciekawie!! stres potworny wyrywanie zęba a Ona biedna jeszcze dziewczynką jest ale to lepsze teraz, bedzie miała potem ładne zabki