reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja z tego wszystkie poszłam z dziećmi do tego ortodonty i dobrze,bo teraz musze na szybko znalesć dentyste żeby młodszej zęby usunąc,normalnie sie załamałam:-(:wściekła/y:

reklama
Do wszystkich mam co sie boja ze beda miec duze dzidzie!! Nie wierzcie w wagi z usg spojrzcie na przewidywane wagi dzieci np. Moli mala miala miec 3600 a miala 2600, Deli 4000 okolo a mala ma 3000g. Dzieci sie urodza to bedzie wiadomo wczesniej nie ma co spekulowac bo to nie zawsze sie sprawdza:angry::angry:

Do wszystkich mam co sie boja ze beda miec duze dzidzie!! Nie wierzcie w wagi z usg spojrzcie na przewidywane wagi dzieci np. Moli mala miala miec 3600 a miala 2600, Deli 4000 okolo a mala ma 3000g. Dzieci sie urodza to bedzie wiadomo wczesniej nie ma co spekulowac bo to nie zawsze sie sprawdza:angry::angry:
zgadzam sie,bo jakby tak popatrzeć to moja musiałaby ważyć po porodzie lekko ponad 2 kg
ale w poprzednich ciążach to tylko o 200g pomylili sie lekarze

Na dniach Cię weźmie mówię Ci to.
Apel do dziewczyn :TERAZ KOLEJ KAŚKI PROSZĘ O NIE WYPRZEDZANIE NIECH DZIEWCZYNA SIE JUŻ NIE STRESUJE;-);-);-)

Lece na chwilę z psem zaraz wracam
No wdzieczna bym byla bo mnie zalamka juz lapie:baffled:

Kasiula ja tez taka zdeterminowana byłam jak po terminie chodziłam!! był 41tc6d :szok: i kazali mi przyjsc następnego dnia bo to wtedy bedzie 42!!! tak się wkurzyłam zaczęłam krzyczeć plakać ze juz nie mogę itp. wzięli mnie chyba za wariatkę bo pod nosem się smiali, miejsce było tylko na obserwacyjnej sali i tam mnie połozyli o 13 kazali isc do domu bo nic się nie dzieje:szok: wymyśliłam ze bardzo mnie boli brzuch:-):-):-) i zostawili, podłaczyli kroplówkę i o 17 synek był na swiecie:-) determinacja pełną gębą:-D
Tak tez zamierzam, nie dam sie splawic. Powiem ze mi csnienie skacze, ze ruchy slabe no zrobie wszystko co trzeba zeby urodzic, chyba ze Miloszek sie szybciej zlituje:sorry2::sorry2:

Ja tylko na chwilkę zajrzałam a tu proszę jaka nowina! A miała mi Deli zrobić prezent na urodziny ech... jak zrobili CC to znaczy, że była potrzeba:tak: Ważne, że ma już Oliwkę przy sobie i jest szczęśliwą mamą :-D

to nie zaciekawie!! stres potworny wyrywanie zęba a Ona biedna jeszcze dziewczynką jest ale to lepsze teraz, bedzie miała potem ładne zabki
caładroge do domku przepłakała i starsza też,bo niechce żeby siostrze wyrywali i 100 pytań czy odrosną czy trzeba itp.
ale nie mamy wyjścia bo jest coraz gorzej i nie widać szans na poprawę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry