reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wlasnie przeczytalam wasze relacje z porodow i powiem ze sie poplakalam.....ale wam juz fajnie dziewczynki,macie swoje maluszki przy sobie.....

Efe,pewnie ze sie zapomina o bólu,ja pamietam jak gosie rodzilam to sie darlam ze nigdy wiecej....no i co? Znow w ciazy jestem i pewnie znow bede krzyczec ze nigdy wiecej...hi,hi.....:-D:-D:-D

Ide do kuchni,musze cos na obiad wymyslec.....
A moje dziecko jeszcze spi ....az zajze co znia.....

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też bluzgałam ,że ostatni raz ale co inaczej dziecko nie wyjdzie a dzieci chce się mieć;-).teraz też mówiłam do gina,że zamierzam się drzec ile wlezie;-)Na to ona mi mówi ,że przy drugim pójdzie łatwiej i szybciej a jak nie to pomożemy ,żeby pani całego szpitala nie wystarszyła hihihihihi.

Dobra ja na razie uciekam wysłac L4 do firmy i po jakieś zakupki na obiad zrobić.JAK wróce to się zamelduję może już Motyl urodzi w tym czasie?;-)

Wlasnie przeczytalam wasze relacje z porodow i powiem ze sie poplakalam.....ale wam juz fajnie dziewczynki,macie swoje maluszki przy sobie.....

Efe,pewnie ze sie zapomina o bólu,ja pamietam jak gosie rodzilam to sie darlam ze nigdy wiecej....no i co? Znow w ciazy jestem i pewnie znow bede krzyczec ze nigdy wiecej...hi,hi.....:-D:-D:-D

Ide do kuchni,musze cos na obiad wymyslec.....
A moje dziecko jeszcze spi ....az zajze co znia.....

Ja mojemu wczoraj mówiłam że będę się darła w niebogłosy a on na to, że będę jechała z tyłu samochodu a on sobie radio zgłośni albo słuchawki jakieś założy:wściekła/y:

Aga śliczna i jaka kruszynka ach... aż się rozmarzyłam:)

Ostatnia edycja:
Witam Mamuśki :)
Chwilka wolnego na oddech i kawke ( zbożową ) :happy2:
Jakoś przezyłam noc, mała wciąż by wisiała na piersi, muszę ją jakoś poprzestawiać, i tak gdyby nie laktator, byłoby ciężko...
Muszę sie pochwalić zrzuciłam 7 kg, nogi mam odpuchniete, szwów brak więc krocze nie boli, ogólnie jest super. Boli mnie czasem kręgosłup bo jak mała wisi po godzinie przy piersi to ja wymiekam już....

AGA CÓRECZKA PRZESLICZNA :))))

mnie nic nie boli bo zadnych szwow nie mialam:) ani w srodku ani na zewnatrz.....i nie peklam.....nie czuje sie jakbym rodzila....i dzieki Bogu bo przy 3 poprzednich porodach nie zalowali sobie mojego krocza niestety.......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry