reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jakbys chciala Anet wiedziec dzis po poludniu mnie tknelo i napisalam smsa do Rubi ale nic komorka wylaczona to zaczelam grzebac na BB i znalazlam na mamuskach Opolankach ze Rubi dzis urodzila, ale farta mialam nie??

Kinia marny prorok z ciebie, teraz czekam do piatku bo Anitek daje swoj nos ze urodze do piatku??Moze liczy na te pelnie:-D

No to rzeczywiscie farta mialas....ale i nosa jakiego....:-D:-D:-D

reklama
Wszystkie sie doczekamy jak wlazło to i wyjść musi tylko ile nas to nerwów bedzie kosztowało?:baffled:
Ja to już panikuję jak do pracy będę musiała wrócic to musze chyba niani poszukać bo na rodzinę liczyc wcale nie mogę:-(:-(:-(A to zleci niech się tylko mała urodzi to jak z bicza trzasnał przeleci.Ja nie wiem jak to bedzie:zawstydzona/y:

pomimo tego że DELI i RUBI wcisnęły mi się w kolejkę gratulacje dla nich i ich pociech ciekawe która następna pojedzie

a czas przy dzieciach leci niestety nieubłaganie dopiero co czekałyśmy na wieści od Aneczki a tu już miesiąc

Ja raczej tez w domku narazie zostaje jak mala sie urodzi,najpierw macierzynski,potem zalegly urlop z tego roku no i potem wychowawczy,niestety bezplatny.....ale co zrobic jak nie bardzo mam z kim dzieciaki zostawic....:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry