reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mi przy pierwszym tak strasznie nie wypadały, całe szczęście. Może teraz tez tak będzie.Ale koleżance tyle wypadło, że później jak odrastały to śmiesznie wyglądało, bo miała dugie spod których sterczało mnóstwo krótkich.

Mi całe szczeście nic nie krwawi, uff. W ogóle wyniki jak młody bóg, hemoglobina 13,6. Aż w szoku jestem.

Ostatnia edycja:
reklama
o kurka, to ja myślałam że to każdej kobitce w ciąży tak krwawią dziąsła, mnie na prawde sporo - myje elektryczną , moze tez dlatego...

a hemoglobina też juz ładna 13,3

jedno co mi ta ciąża dała to to że wiem conieco o hemoglobinie własnie i chyba bede sobie żelazo łykać później też - bo tak to mnie zawsze głowa napieprzała, wyniki robiłam miałąm 12 hemo i niby spoko, a widać to 12 za mało było...

Malbertka ja tez biore arnice 5 granulek dziennie - połozna kazała, przy pierwszym też brałam i nie miałam problemów z krwawieniami
a te wypadanie włosów to zazwyczaj jednak reguła- u większości z nas będzie bo to tak hormony działają - teraz nie wypadaąły tylko rosły a potem jak jakos tam hormony się zmieniają to te co teraz nie wypadały muszą w końcu wypaść...więc właśnei ok 3-4 m-ce po porodzie wypadnie ich więcej...
ja tam sie juz na to nastawiam, tym bardziej że widze że teraz naprawdę mało mi ich wypada i mam gęściejsze - potem pewnie niestety się wyrówna

Hej:tak:
Ja wpadam na chwile. Nie mam czasu nadrabiac co u Was ale mam nadzieje ze wszystko ok:tak:
Mam pytanie do mam. Jak bylo z aktywnoscia u Waszych kruszynek w piatej dobie zycia? Moja mala dzis pobila rekord i nie spala prawie 4 godziny. To normalne?
Przezylam nawal i zmrozone liscie kapusty okazaly sie nieocenione! Od wczoraj wieczora moje cycki sa w miare opanowane, mam nadzieje ze tak juz zostanie.

wlasnie sie bralam za opisywanie porodu i mala sie obudzila. Uciekam:)

Ostatnia edycja:
Witam!

Dzisiaj mam jakiś spokojniejszy dzień z mała, nawet mam chwilę żeby zerknąć na forum.
Wczoraj Madzia przebiła wszytko, wisiała mi przy cycku przez 4 godziny :szok: z małymi przerwami na odbijanie- nie wiem co jej się stało. Dzisiaj za to jest grzeczniutka :-)
Byłyśmy dzisiaj na wizycie u pediatry skontrolować wagę i mała waży 2440, przytyła przez tydzień 140 gram i wg. pediatry to za mało :-( Kolejna wizyta za tydzień a ja już się martwię, gdzieś na internecie wyczytałam że dzieci przybierają od 20 do 50 gram dziennie no i niby niuńka łapie się na to 20 gram.

Tęsknię trochę za brzuszkiem, w tej chwili zostały mi tylko wspomnienia i dwie fałdki tłuszczu :-D

reklama
A ja juz po obiedzie
Poodkurzalam nawet....a teraz padam,brzuszek sie troche spina....ale moze zaraz przejdzie jak chwile odpoczne.....:-D
Mezus tez zaraz wroci z pracy,a potem znow w pole zniwowac.....
Fajnie dziewczyny ze zagladacie na forum,mówie o mamusiach naszych.....:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry