reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja troszke postałam w kuchni i ledwo do łożka doczłapałam tak mnie dziwnie jakos brzuch boli,a jeszcze 2 godzinkji musze wytrzymac,zeby mąż wrócił i od razu gnam do lekarza:-(

reklama
Piwonia to ty sie kladz i czekaj na meza...
Ja tylko jak dluzej postoje, jak zmywam , czy gotuje to, az mi krzyz cierpnie i brzuch dziwnie ciagnie do dolu....:sorry2:

WOW!!!!!
Nastepna dzidzia dzis.....a co to jakis wysyp.....nie czekacie do pelni nawet...hi,hi....:-D:-D:-D:-D
Gratulacje Rubi....

Kasia a skad ty takie info wygrzebujesz,he?Siedzisz i szperasz na necie,co?Hi,hi....

Oooooooo! Coraz więcej tych naszych pociech po tej stronie:-) Kaśka, a Ty coś sie obijasz! Juz w ubiegłym tygodniu wyśniłam, że urodziłaś a Ty co? :-D
Ja też chciałabym tulic już swojego synka, ale cos mi sie zdaje, że w najlepszym wypadku będzie to blisko terminu:-( Dzis pomyłam okna, ale jakoś nie czuję żadnej zmiany w swoim organizmie:wściekła/y:

WOW!!!!!
Nastepna dzidzia dzis.....a co to jakis wysyp.....nie czekacie do pelni nawet...hi,hi....:-D:-D:-D:-D
Gratulacje Rubi....

Kasia a skad ty takie info wygrzebujesz,he?Siedzisz i szperasz na necie,co?Hi,hi....
Jakbys chciala Anet wiedziec dzis po poludniu mnie tknelo i napisalam smsa do Rubi ale nic komorka wylaczona to zaczelam grzebac na BB i znalazlam na mamuskach Opolankach ze Rubi dzis urodzila, ale farta mialam nie??

Kinia marny prorok z ciebie, teraz czekam do piatku bo Anitek daje swoj nos ze urodze do piatku??Moze liczy na te pelnie:-D

Kinia marny prorok z ciebie

Wiem, wiem.... Sobie też wymysliłam ostatni tydzień lipca i co? I nic! Dalej czekam, choc jednego wieczoru miałam takie skurcze, że myslałam, że już sie zaczeło, a to przeszło po 1,5 godziny:-(Teraz mój mąż wymyślił, że to będzie najbliższy weekend. Sprawdzimy jaki z niego prorok:-D
Poza tym ponoc chłopcy lubią sie przeterminować. Patrząc na listę naszych maluszków, to faktycznie stanowczo więcej dziewczynek przyszło na świat.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry