reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
I ja sie wieczorkowo witam.
Koleżanka przyszła mi pomóc bo już ustac przy kuchence nie mogłam i nasmażyłyśmy krokietów <mniam>
A propo, Kasiu należy Ci sie order, pomnik za życia, nie wiem ale podziwiam i to bardzo:szok: koleżanka ma synka 14 miesięcy i normalnie jestem wykończona, wyczerpana i na skraju załamania nerwowego :sorry2: nie no z tym ostatnim to przesadziłam :dry: ale teraz nie dość że brzuch mnie ciągnie kręgosłup nawala od stania to jeszcze głowa mi pęka od tych pisków... jestem tak zmęczona że chyba nawet poród by mnie dzisiaj nie obudził ;-):tak::-D..... OBY!

Rubi no ale niespodziewajka czekamy na relacje :tak:

Aniaso:-D:-D:-D:-DPrawda jak takie maluchy potrafia byc absorbujace, ja odzywam jak maly zasnie a dodam ze w dzien juz nie spi;-)
A Rubi to raczej do przewidzenia bylo bo chyba na dzis miala CC wyznaczone:tak:
Co do lodow to przeciez tez mam w lodowce chyba sie pokusze:-)

Witam wieczorową porą
No to Rubi już, Deli już... kto następny? ;-)
Ja byłam dziś w szkole rodzenia bo nudy takie że zmolestowałam M żeby mnie zawiózł
Poćwiczyłam oddychanie i parcie co było nowością ale przynajmniej wiem conieco :-D
A zdziwiłam się bo pytałąm o znieczulenie i położne powiedziały że nie ma zzo w sumie to trza się nastawić na oddychanie i poród naturalny bez znieczulających specyfików ot i co..

wiatm sie wieczornie :-D

Tomus wypluskany, najedzony i przed chwilka padł :-D, więc korzystając z chwili staram sie nadrobic zaległości :happy2:

A to nam Deli niespodzianke sprawiła :-)
szkoda tylko, ze nie obyło sie bez cc... :dry: pamiętam, ze Deli zalezalo na porodzie sn, no ale pewnie dla Malutkiej tak było bezpieczniej, a to najwazniejsze :happy2:

no to teraz obie z Rubi niech szybko dochodzą do siebie, i wracaja zdrowe ze swoimi pociechami do domku :happy2:

lece poczytac, co tam slychac na innych watkach :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry