• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja tak z doskoku zaglądam. Pranie w międzyczasie zrobiłam i poprasowałam. Już się nie mogę doczekać jutrzejszej wizyty.

Ale ci fajnie Enka,ja dopiero bylam w czwartek i juz nastepnej niby nie mam...hi,hi....no chyba ze do terminu nie urodze to mam dzwonic,bo zwolnienie mam tylko do dnie planowanego terminu.....

Cos sie na burze zanosi...wiatr sie duzy zerwal i chmura idzie....a moje pranie na dworze.....ide wyjze,bo jak zmoknie to od nowa suszenie.....

To z dzisiaj na jutro ta pełnia :confused: bo ja już nie mam siły a jeszcze mnie dzisiaj pocieszyła koleżanka że też tak sie męczyła i sie jeszcze przeterminowała :baffled::-( az sie poryczałam :zawstydzona/y: powiedziałam M że jak mi dzisiaj nie pomoże do go do domu nie wpuszcze ;-):rofl2:

To z dzisiaj na jutro ta pełnia :confused: bo ja już nie mam siły a jeszcze mnie dzisiaj pocieszyła koleżanka że też tak sie męczyła i sie jeszcze przeterminowała :baffled::-( az sie poryczałam :zawstydzona/y: powiedziałam M że jak mi dzisiaj nie pomoże do go do domu nie wpuszcze ;-):rofl2:
tak dzisiaj pełnia ,a co do męża to dobrze zrobiłaś może akurat cos pomoże

Ja tylko na chwilkę wpadłam. Sprawdzić frekwencje. Nadal się źle czuję. Wyciągnęłam mojego na spacer, żeby ten katar mi w końcu zleciał i chciałam się trochę przewietrzyć (zaduch w mieszkaniu straszny). A on się śmieje, że mam świńską grypę i to tak łatwo nie pójdzie. Ech... idę leżeć dalej. Wpadnę jutro rano. Miłego popołudnia laski;-)
Ps. pełnia jutro 6.08 :(

reklama
Faktycznie dziś tu pustki...
Ja już też miałam nadzieje że pełnia dziś a to jutro :confused:
burzowo się zrobiło, ciekawe czy coś popada
nudzę się, zrobiłąm sernik na zimno i czekam aż galaretka stężeje
Efe zdrówka życzę, niech szybko przejdzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry