reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hehe Kasia, ale wybrzydzasz ;-)
ja muszę do soboty się wyrobić bo w sobotę mój M doi pracy musi a on chce być przy porodzie... w sumie mam zapisany telefon tylko do Ciebie to jak pójdziemy razem rodzić to do kogo napiszę sms :-D ;-) trza się jakoś umówić :-D
edit, ja nie nadążam dziś za wami czuję się opóźniona, co napiszę to za chwilę pojawia się nowa myśl, teraz o gorączce i moje posty wychodzą niefajnie, ja się chyba położę, źle dziś ze mną :-D

reklama
A no widzisz tobie pasuje mi nie poczekam jak urodzisz;-)I wtedy spokojnie smska mi puscisz:-DJestesmy umowione, rano czekam na sms:-)
Aniu zbijam ale sie franca nie daje, najdziwniejsze ze ani kaszlu ani kataru jakby specjalnie na dzis sie ustawila:sorry2:

Ja czekam do jutra i zobaczę co mi powie gin. Jak już wszystko jest gotowe i czeka, to zabieramy się z m do roboty:-D :-D

Albo poczekamy do poniedziałku, zeby te 38 tygodni zaliczyć.

Kaśka może to chwilowa ta gorączka i przejdzie do nocy :confused:
Ok, ja chętnie już napisze tego sms'a o treści "URODZIŁAM!" ech ;-)

Enka
ja się za mojego biorę od kilku dni i nic... a dziś jak mu móię że wieczorem powtórka z poranka.. to powiedział że czuje się jak narzędzie wywołujące :-p
ech ale coś słabo działa to narzędzie :szok:;-)

No ja juz posklejalam pierozki, pojadlam, poprasowalam, popralam i powieszalam firanki... i zastanawiam sie co jeszce tu zrobic bo cos mnie rozpiera:-) Ale najpierw wypije kawke i moze cos wymysle do roboty:-)
Kasiu a ja mysle ze na ta goraczke masz czas tylko do 00.55 bo juz wczesniej sie umawials ze w pelnie rodzisz:-p

Oleńka, szalejesz :szok: masz pałer czyżby przedporodowy? ;-) posprzątasz porobisz wszystko a za dwa tyg. na porodówkę ;-)
ja dziś łaziłam po sklepach i schodach i pranie ręczne robiłąm i nic nic nic więc ta pełnia to też pewnie nie pomoże ble

reklama
Zeby to byla moja goraczka to pal licho:baffled:Ale maly mi najwidoczniej na zlosc robi, moze nie chce braciszka:confused::confused: Jak ktoras chetna na moje miejsce to prosze bardzo wlasnie go polozylam i goraczkuje dalej:baffled:

Enka seks tez nie pomogl

Kurcze Ty biedna jestes:baffled: No nic dzien po pelni tez moze byc:-):-) A jak narazie to goraczka malego wazniejsza! Mam nadzieje ze szybko go pusci i zadne chorubsko sie nie przyplacze... tfu, tfu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry