Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oleńka, szalejeszmasz pałer czyżby przedporodowy? ;-) posprzątasz porobisz wszystko a za dwa tyg. na porodówkę ;-)
ja dziś łaziłam po sklepach i schodach i pranie ręczne robiłąm i nic nic nic więc ta pełnia to też pewnie nie pomoże ble
) ale jak mnie wezmie to caly dzien latam jak wariatka! Wiec to chyba nie jest zwiastun porodu buuu

Dzieki Olenka tez mam taka nadziejeW kazdym badz razie leczyc i opiekowac sie nim wolalabym sama chyba bym nie przezyla w szpitalu wiedzac ze jest chory i nie moge mu pomoc
![]()
ojejjjjjCześć kochane.... musze sie wam wyżalić bo siedze tu i rycze i przestac nie moge :--
-
-( Wczoraj moj K był u dentysty na wyrwaniu ósemki i nie wiem jak to sie stało ale kawałek korzenia od zeba uciekło mu do zatoki. Wczoraj siedzielismy kilka godzin na ostrym dyzuze, a dzis go wsadzili do szpitala i jutro ma miec operacje :-
-
-( jestem taka zdolowana ze szkoda gadac... jak przypomne sobie jego smutna mine to miod razu cała masa łez leci do oczu. Kurde.... najgorsze jest to ze nie wiem wogule jak to jest mozliwe zeby cos z zeba wpadlo do zatoki, na czym ta operacja polega i kiedy go wypuszcza do domu :-
-
-( Nic sie w tym durnym szpitalu dowiedziec nie mozna:-
-
-(
Mam nadzieje ze mi niunia nie zrobi jakiegos numeru dzis w nocy :--
-
-(

co sie dzieje... Czy wszyscy na koniec musza miec jeszcze jakies problemy
Juz wystarczy ze stresujemy sie porodem a tu jeszcze takie rzeczy sie przydazaja

mam nadzieję że to szybka opercja - zabieg, nic poważnego 
ale czekam że mnie weźmie tak z nienacka ;-)

mam nadzieje ze ok, i wszytko zmierza do rozwiazania u ciezarowek a nowe sierpniowedzieciaczki sa zdrowe