reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasia to może i tak będzie ze cie poród weźmie - mam nadzieje że nic powaznego z tą gorączką...
ale cos widze że chyba wszystkie na housa wybyły...

Aga - współczuje bardzo że mąz ma takie przeboje w takim momencie - ale miejmy nadzieje ze szybciutko mu to załatają czy co tam trzeba a wy spokojnie na niego poczekacie, trzymaj się dzielnie!!!

reklama
hej wpadlam na chwile:-D
wspolczuje Agus iKasiu :-(
mnie standardowo czysci i mi niedobrze:baffled::baffled::baffled::baffled:
ciekawe czy ta pelnia zadziala tak jak mowicie:-D:-D:-D:-D
ja wpadne dopiero popoludniu... bo rano brak dostepu do kompa:-(:-(:-(chyba ze sie rozpakuje ale to juz inna bajka:-D

Dołączam do grona opuchniętych, stopy i dłonie - jak nigdy baloniki, obrączke i pierścionek ledwo zdjełam dwie godz. temu a teraz to bym już na pewno nie zdjęła tylko się z nimi męczyła, może to ta pełnia? księżyc puchnie i my też ;-)
u mnie cisza, skurczy nawet leciutkich brak znów
ech
idę się umyć i lulu
dobranoc i do jutra, czekam na wieści dobre ;-)

Hej!
Mi to nawet pełnia nie pomoże pewnie....

KASIA może Mały ma trzydniówkę skoro sama temperatura? Tak czy inaczej mam nadzieję, że jak nagle się pojawiło tak jeszcze szybciej odpuści i Mateusz będzie zdrów jak rybka :tak::tak:

AGA bardzo mi przykro z powodu męża, nawet sobie nie jestem w stanie wyobrazić jaki stres przechodzisz - mam nadzieję, że szybko zrobią mu zabieg i wypuszczą do domu - a Ty staraj się nie stresować :tak:

Ja idę wziąć kąpiel w soli lawendowej może coś pomoże na te moje opuchnięcia - bo to co ja mam od kolan w dół to to już nogi nie są :baffled::baffled::baffled: nawet nie balony.....

a to na takie drożdżowe musicie mi dac przepis jak się robi, bo ja jako młoda kura domowa jeszcze takich nie robiłam:-D

drożdże takie w proszku czy w kostce?

ja jestem spuchnięta ale juz nie tak jak kiedyś o wiele mniej - ale mam banieczki małe u rąg i nóg - ciagle takie same i nic nie schodzi, no i prawa łapa bardziej niż lewa...

nie chce Wam smaka robić, ale ide kukurydzke w kolbie gotować:-D:-D:-D

reklama
dziewczyny dziś był mój pierwszy aktywny dzień po miesiącu leżenia i... od paru godzin odpada mi po kawałku czop!!! :szok:jestem w szoku, mam nadzieję, że w moim przypadku nie oznacza to porodu za parę godzin, tylko dni... mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia:szok:

ps. chcę zdążyć jeszcze choćby te racuchy zjeść...:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry