reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a bo ja wiem czemu ja rycze... M mówił że bedzie dzisiaj wczesniej kolo 14 bo od tygodnia to nowet po 22 wraca 15 30 i co pies mnie budzi ze chce na dwor..... mial go brac do pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jest tak strasznie goraco o tej godzinie to pod blokiem pelno dzieciakow w pilke gra ze ciezko tego psa utrzymac... ja juz nie mam sily, obiad jej nie zrobiony :-(:baffled: ehhhh :-(:-(:-(:-( to teraz przyjechal i mowi że musi z powrotem do miasta jechac ;( a obiecał że pojedziemy nad morze...
ale namieszalam...

Ostatnia edycja:
Ależ się zwyłam-oglądam przyjaciół i Rachel urodziła a mnie tak ścisnęło i się popłakałam:zawstydzona/y::-)
Malinka też to oglądałam i ryczałam równo, też mnie ścisnęło :zawstydzona/y: ech
Ann super że małe już gotowe :tak:
Inka zaciekawiłaś mnie tym koktajlem na przyśpieszenie hmm
Aniaso, widać że już ledwo wytrzymujesz, chciałabyś odpocząć od tego wszystkiego a facet jak to facet nie łapie :dry: bidusio, mam nadzieje że mikołaj chociaż do Ciebie jak najszybciej przyjdzie :tak:

hej dziewczyny:-D
ja wlasniue z miasta zjechalam:-D
chcialam kupic stelarz do wanienki ale nie ma takiego jak chce:wściekła/y:
a tak poza tym nie narzekam na zakupy:-D
mala sie msci dzis nademna:dry:
jezdzi mi glowa w kanale rodnym ze czasami kroku z5robic nie umie... starsza mnie denerwuje od rana:dry:
maja jakis dzien znecania sie :angry::dry::-D
a moj jeszcze gluchy jak sie na niego nie wydre to nie slyszy co mowie a potem czemu tak wrzeszcze:dry:
ale ponarzekalam az mi lepiej:-D:-D:-D:-D
Ann super ze male zdrowe:-D:-D:-D:-D a co to za koktajl?:szok::szok::szok:
bo ja chetna:-D:-D:-D:-D

a bo ja wiem czemu ja rycze... M mówił że bedzie dzisiaj wczesniej kolo 14 bo od tygodnia to nowet po 22 wraca 15 30 i co pies mnie budzi ze chce na dwor..... mial go brac do pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jest tak strasznie goraco o tej godzinie to pod blokiem pelno dzieciakow w pilke gra ze ciezko tego psa utrzymac... ja juz nie mam sily, obiad jej nie zrobiony :-(:baffled: ehhhh :-(:-(:-(:-( to teraz przyjechal i mowi że musi z powrotem do miasta jechac ;( a obiecał że pojedziemy nad morze...
ale namieszalam...

Aniaso,czasem bywaja i gorsze dni,nic sie nie martw,jutro bedzie lepiej,zobaczysz....:-):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

basia ten koktajl na przyśpieszenie? Inka pisała że to zmieszany olej rycynowy z sokiem pmaranczowym i popic szampanem ja się chyba nie odważę:zawstydzona/y:

Meggie,ale ten szampan jest chyba z tego wszystkiego najlepszy,co? Hi,hi.....:-D:-D:-D

UPS!!! Zapomnialam edytowac.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
basia ten koktajl na przyśpieszenie? Inka pisała że to zmieszany olej rycynowy z sokiem pmaranczowym i popic szampanem ja się chyba nie odważę:zawstydzona/y:
ohoho:szok:
nigdy w zyciu:no:
ja chce urodzic a nie miec lekkie sranie zaprzeproszeniem:-D
ja robie cztero godzinne spacery i nic:-(
mala sie obrazila i koniec;-)
uciekam z moim posiedziec...bo na noc do pracy:-D:dry:
wpadne kolo dziewiatej... moze sie ktora rozpakuje:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Meggie,ale ten szampan jest chyba z tego wszystkiego najlepszy,co? Hi,hi.....:-D:-D:-D
hehe no dokładnie :-p :-D
ja idę na plac zabaw, wydarłam mojego co jest rzadkością :-D , ja się pohuśtam i trochę poganiam w te i we wte na świeżym powietrzu :) a on sobie papieroska będzie ćmił... ;-)
zmykam bo widzę że coś się chmurzy, oby nas deszcz nie złapał
do potem
a może w końcu jak wrócę to jakieś wieści z porodówki będą :-)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja dziś na badaniu byłam zrobili mi KTG lekarz powiedział że wszystko jest w porządku rozwarcie na 2 palce i jak do soboty się nic nie wydarzy to mam przyjechać na kontrole no zobaczymy czy będę musiała czekać do soboty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry