Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniaso,co sie stalo?Mi to wody odchodza ale chyba oczami wstalam pol godziny temu i rycze jak bóbr :--
-
-(

jest tak strasznie goraco o tej godzinie to pod blokiem pelno dzieciakow w pilke gra ze ciezko tego psa utrzymac... ja juz nie mam sily, obiad jej nie zrobiony :-Malinka też to oglądałam i ryczałam równo, też mnie ścisnęłoAleż się zwyłam-oglądam przyjaciół i Rachel urodziła a mnie tak ścisnęło i się popłakałam:-)
ech
bidusio, mam nadzieje że mikołaj chociaż do Ciebie jak najszybciej przyjdzie 

a co to za koktajl?

a bo ja wiem czemu ja rycze... M mówił że bedzie dzisiaj wczesniej kolo 14 bo od tygodnia to nowet po 22 wraca 15 30 i co pies mnie budzi ze chce na dwor..... mial go brac do pracyjest tak strasznie goraco o tej godzinie to pod blokiem pelno dzieciakow w pilke gra ze ciezko tego psa utrzymac... ja juz nie mam sily, obiad jej nie zrobiony :-
baffled: ehhhh :-
-
-
-( to teraz przyjechal i mowi że musi z powrotem do miasta jechac ;( a obiecał że pojedziemy nad morze...
ale namieszalam...

basia ten koktajl na przyśpieszenie? Inka pisała że to zmieszany olej rycynowy z sokiem pmaranczowym i popic szampanem ja się chyba nie odważę![]()

ohohobasia ten koktajl na przyśpieszenie? Inka pisała że to zmieszany olej rycynowy z sokiem pmaranczowym i popic szampanem ja się chyba nie odważę![]()

hehe no dokładnieMeggie,ale ten szampan jest chyba z tego wszystkiego najlepszy,co? Hi,hi.....![]()

, ja się pohuśtam i trochę poganiam w te i we wte na świeżym powietrzu