reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a sory Malinka Ci się wciełam z grochówką :-D ale może na nią poleci ten Mikołaj co? ;-) :-D

edit. Mój mówi że zgłupłam bo się śmieję do komputera :P
idę już bozupę mam gotować a nie mam pomysła jeszcze, może grochówka ;-)
do później dziewczyny

Ostatnia edycja:
U mnie dzis goraczka... Tak fajnie bylo przez 2 tyg- chlodno i deszczowo a dzis od rana taki upal ze rak swoich nie poznaje bo jak 2 balony:baffled:
Chyba w Polsce sie troszke ochlodzilo i tu przyszly upaly:wściekła/y:
Ciezko to wytrzymac:baffled: Do tego w kolanach mnie kreci:baffled::baffled::baffled:

List do mikolaja SUPER!!! Mniejmy nadzieje ze po tej grochowce spelni nasze prosby :-)

Ja zapuściłam komara i mój mnie obudził. Cukinie mi przyniósł, bo od dwóch dni za mną chodzi taka faszerowana mięskiem :-p Ale się okazało że za mało mięska mielonego mamy :wściekła/y: Nic jutro się przejdę i dokupię, bo dziś z 4 piętra to się tylko na ploty z koleżanką wieczorem wybiorę. Do sklepu nie mam zamiaru:dry:
List do św. Mikołaja boski:-D Jak nie posłucha to go na tym jego biegunie wściekłe ciężarówki dopadną i będzie miał przechlapane:shocked2:

Witam mamuśki.

Gratlacje dla Rubi! Dużą niuńkę urodziła. Piszę oczywiście z małą przy cycku :tak: taki żarłok się z niej zrobił, że muszę dawać jej smoczek żeby móc coś przy sobie zrobić, nie wspominając o obiedzie :-(
Dziewczyny trzymam kciuki żeby te co chcą urodzić urodziły jak najszybciej i mogły przytulić swoje maleństwa!
Miłego popołudnia!

reklama
Witaj Malgos.....fajnie ze sie odezwalas.....

No dziewczyny,list,bomba...teraz musi posluchac,a juz szczegolnie po tej grochowce :-D:-D:-D
A ja sie wlasnie obrzarlam i teraz odpoczynek.....
Malinka,a wy dzis na polu? U nas dzis nikt nie wychodzi na pole,bo Przemienienie Panskie dzis,no i swieto na wsi...he,he....zreszta zawsze moj Sw,pamieci dziadek zawsze powtarzal,ze w Przemienienie Panskie to jak wyszlo sie na pole , to jakies nieszczescie musialo sie stac,wiec u nas nawet kombajny dzis nie wyjechaly.....:sorry2:
Ale moze to tylko przesady,co kraj to obyczaj.....

Joan,super ze malutka juz sie dopomina o jedzenie....hi,hi pulpecik sie teraz zrobi....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry