reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej laski,
Wlasnie wrocilam ze szpitala...
U mnie wszystko w porzadku, mlode gotowe do wyjscia wiec w kazdej chwili moga sie pojawic, doktorek daje im czas do wtorku, a we wtorek zbadaja mnie porzadnie i wyznaczymy date porodu - beda wywolywac :szok::-):-):-)
czyli mam nadzieje ze do 15-go beda juz po drugiej stronie
zbieram sie wiec do kupy i resztkami sil koncze prasowanie i czekam, ale swiadomosc ze jeszcze jakis tydzien maksymalnie daje mi sile...
a teraz ide cos zjec bo jestem tak glodna ze :szok:

reklama
Witajcie Mamuski:)

Ja wlasnie wrocilam od gina......termin na jutro.....ale chyba tylko na papierku bo dzidzia siedzi mocno u mamy i ani mysli wyjsc na swiat.
Pije ciagle ta herbatke z lisci malin...wspomniala moja lekarka o koktajlu na przyspieszenie....(olej rycynowy z sokiem pmaranczowym i popic szampanem:)
ten szampan to mi sie nawet podoba:)...no ale polozna powiedziala ,ze narazie nie ma sensu bo tylko mnie do kibla pogoni a skurcze nie przyjada....wiec jeszcze tydzien mam czekac jak nic mnie samo nie wezmie to sie za mnie zabiora.Oby !!!bo dzisiaj juz to goraco mnie wykanczya a tak ma byc podobno jeszcze caly tydzien....
To na tyle moich zwierzen :)trzymajcie sie kochane" ciezarowki"i mamuski:)

Ann super ze dziewczynki gotowe do wyjscia , wiec kochana koncz to szykowanie bo cie dziewczynki przescigna:-)
Inka specyfik ponoc okrutny ale potrafi zdzialac cuda kolezanka wybrubowala
Rano wypila a wieczorem juz miala synka przy sobie

Ależ się zwyłam-oglądam przyjaciół i Rachel urodziła a mnie tak ścisnęło i się popłakałam:zawstydzona/y::-)
Anet wiesz co nie słyszałam że dziś to święto-u nas się akurat tego nie obchodzi jakoś.Wszyscy są w polu i kombajn nawet kosi a mój to orze
A ja idę ciasto zrobić bo mi si chce i mojemu narobiłam ochoty:-D
Ann to super wieści!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry