reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ej no jeszcze list do św. Mikołaja nie doszedł!
A mi chyba czop zaczął odchodzić. Jupiiii... Takie małe skrzepy krwi znalazłam. No w końcu coś! Bo to 2 tygodnie do terminu a mi się nic nie robiło. Aż mi się ten wrzesień taki realny wydal. A teraz to ja wysyłam sygnał, że już chcę. Do przyszłego tygodnia powinno się coś konkretnego zadziać, prawda? A w poniedziałek mam wizytę to mi może gin. pomoże? Zajrzy i powie że jutro. Jak ja bym tak chciała :) Marzycielka jestem? Wiem.

No prosze Efe wyrywa sie do przodu:szok:Ta co ostatnia miala rodzic. Oj nieladnie wpychac sie w kolejke, sa bardziej zdesperowane od ciebie;-)Nie no zartuje super Ewelinko tylko ze ja tez tak plamilam i dalej nico, ale moze u ciebie sie rozkreci w koncu dzis ta pelnia nie??:dry::dry:

Hej Kasiu ja się wcale nie wpycham! Ja sobie do tego 21 poczekam cierpliwie. W końcu to tylko plamienia a nie odejście całego czopu czy wylanie się wód. Ja tylko się cieszę, że w końcu coś. Bo już miałam wrażenie że mi się miesiące pomyliły i do września przyjdzie mi czekać.
No i niech ja się w końcu z tego przeziębienia wyleczę, bo zamiast się poprawiać to mi tylko gorzej :( A kto to widział, żeby witać dziecko z zapchanym nosem?!

A jak Mati? Lepiej dziś?

Ostatnia edycja:
Anet nie trać nadziei! Jak ja się doczekałam to i ty się doczekasz. Może za 3 dni zgodnie z suwaczkiem?

Oki idę kolacyjkę wszamać jakąś, bo po spacerku mnie coś ssać zaczęło.
Odezwę się jutro rano jak zwykle. Oby już mi ten katar przeszedł, please!

Ostatnia edycja:
Efe niby lepiej choc temperaturka troche jest to chyba na zabki bo kupka dzis ze 4 razy byla. Zobaczymy jak w nocy bedzie.
Ja dzis mialam zwariowany dzien porobilam zakupy, poplacilam rachunki, nalatalam sie na miescie ze ledwo zyje i stwierdzam ze moge rodzic:tak:Tylko mlody cos nie chce wyjsc:baffled:

Cześć dziewczyny :-)
My nareszcie dzisiaj w domu, dziękuję za gratulacje i nawet nie wiecie jak się stęskniłam za BB :-D Starałam się poczytywać przez komórkę co się tu dzieje ale nie do końca się udało :tak:
Poczytam więc sobie trochę co tam u was słychać :tak:

reklama
Efe super,ze cos tam po cichutku sie dzieje
mnie dzisiaj tez cos śluz zalewa,ale nie nastawiam sie na nic wiecej
jutro mam zamiar iść do kina i sie odstresowac,bo dzisiaj mnie jakis dół złapał,aż mój mówi,ze jakaś nie dzisiejsza jestem,mała dzisiaj tez jakos brykać niechce,
zjem arbuza i ide dalej sie ponudzic

Witaj Aga z powrotem. Jak malusia a jak ty sie czujesz??Czekamy na twoja relacje z porodu:-DUwielbiam czytac takie wypracowanka;-)
ja dzisiaj siedziałam i wszystkie porody lipcowe studiowałam,a poryczałm sie przy tym jak bóbr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry