reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczyny, a może po prostu postarajcie się przez jeden dzień nie myśleć, że byście chciały.
i tak to przecież nić nie daję. zróbcie sobie kąpiel z olejkami, kolację z mężem przy świecach, a później się poprzytulajcie i dzidziuś może sam się zdecyduje na wyjście ;-)

tego Wam życzę i trzymam kciuki ;-)

reklama
Tak rusza tylko zastój ma jakiś ????:dry:Mój mi codziennie pomaga hihi tylko przyjemności mamy z tego ale ja myślałam że to pomoże oś się ruszy a u nic:baffled:
Aniaso to piszemy ten list do Mikołaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Basia, Twoja ma focha może, tak jak mówisz - dwa razy ją zatrzymywali jak ona chciała to teraz będzie kazała na siebie czekać :szok:;-)

Anitek ja relaksu mam aż za dużo bo nudzę się z braku zajęć :dry: a seks u mnie też nie pomaga nawet po wczorajszym skurczów nie było, poza tym szczerze mówiąc nawet mi się nie chce już :dry::zawstydzona/y:

witam się po długiej nieobecności. wpadłam tylko na chwile zobaczyc co u was i czy już się zaczęlo wielkie bum no i widzę że co poniektóre już są po wszystkim. ja dalej czekam i już nie mam siły spać w nocy nie daje, chodzę jak słonica i nawet wyprawa do sklepu wydaje mi się wyprawą na koniec świata :)

a co do seksu to mój mąż już jest tak zestresowany że może małemu coś się stać że nawet o tym nie chce słyszeć, a ja mu tłumacze że szybko już takiej okazji miał nie będzie :)

Hej Małgoś!!!A mój za to mnie namawia mówi że choć troszke i żej ak będzie trzeba to i na porodówce też pomoże :-D
Dalza część list:
"zlituj się nad nami i obdaruj nas ślicznymi bobasami":-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry