reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nie ma za co :)))
A co do korków nad morze to skąd ja to znam?! Już w zeszłym roku mój chciał motor kupić, żeby w tych korkach nie stać. Jedynie pozostaje wstać wcześnie rano i pojechać przed wszystkimi i wrócić wcześniej zanim reszta wróci.

Efe no my jedziemy 7demką i naprawdę nie ma takiej pory w weekendy kiedy nie ma korków :( każdy jakoś kombinuje i w sumie o każdej porze jest ciasno, zresztą tak samo w miejscowościach nadmorskich - problemy z parkingami i całą resztą...jedynie jakiś dzień w tygodniu - wtedy jest szansa...

reklama
Witam nadal w dwupaku!
Kolejna nieprzespana noc. Najbardziej mnie martwi, że wieczorem i w nocy mam jakby jeden długaśny skurcz i w tym czasie nie czuję ruchów dziecka. Mam nadzieję, że się rusza, tylko ja przez sztywny brzuch nie czuję.

KasiaC wspolczuje ....a do gina dzwonilas.....moze cos powie na ten bol brzucha...?

Piwonia ja tez bym zjadla makaronik z serem,ale maz tego nie jada.....no coz jednak sie moze i skusze,jemu odgrzeje najwyzej ruskich z wczoraj.....:sorry2:...bo mialam robic pierozki z ryzem i serem bialym,na slodko,ale makaronik bedzie szybciej....:-D:-D:-D

Karinek,moja Gosia tez nie-jadek,ale maczne rzeczy lubi,nawet lepiej niz zupy jakies.....wiec ja rzadko zupe gotuje,bo nawet maz nie chce jesc,mowi ze po zupce to sily do pracy nie ma....hi,hi.....(a mieszkamy na wsi wiec w polu pracuje)

No to ja spadam do kuchni....zajze pozniej....

Hej laski,
ja sie szykuje na wizyte - bede molestowac doktorka zeby mnie obejrzal wszedzie moze znajdzie jakies objawy nadchodzacego porodu, bo mnie dzisiaj straszny bol w nocy obudzil, ale okazalo sie to pilnie musze do wc - moze to piewsza oznaka, bo czuje sie troche inaczej niz normalnie - trzymajcie kciuki
teraz jeszcze doprasuje pare rzeczy i wrzuce do torby na wszelki wypadek w razie jak by sie cos faktyczne zaczelo, internet mam w tel wiec jakby co dam na biezaco znac.
pozdrowionka

KasiaC wspolczuje ....a do gina dzwonilas.....moze cos powie na ten bol brzucha...?

W poniedziałek byłam i zignorowała moje skórcze, bo jeszcze nic się nie rozwiera, więc to przepowiadając.
Najgorzej, że te skórcze są wieczorem i w nocy i przez to nie mogę się wyspać. W dzień też mam, ale jakby z mniejszą siłą (może dlatego, że się ruszam).

Witam ja tez juz po zakupach
Aneczka super ze mozesz sie choc na troche wyrwac czlowiek potrzebuje odpoczynku
Ann a za ciebie trzymam kciki oby sie okazalo ze twoje krolewny za nie dlugo sie urodza:-)

Cześć.
Witam się nadal w całości... pełnia srełnia... noc minęła spokojnie, widzę że żadna też się nie rozpakowała...:dry: idę podczytać inne wątki

Aneczka ale masz fajnie z Julką, grzeczniutka :))

witajcie, u mnie też spokój, malutka jest grzeczna i słucha mamusi;-) i czeka na swoją kolej!
tylko zasnąć wczoraj nie mogłam (zresztą, malbertka też długo siedziała;-)), piękny widok był za oknem! w nocy latałam częściej do wc, ale poza tym oznak zbliżającego się porodu niet - i dobrze! ale jestem happy, dziś skończyłyśmy 38 tydzień:-)

Aneczka,ale ci juz dobrze,spacerujesz z małai sama masz wychodne i spać możesz w każdej pozycji no nic ino przyjdzie nam tez poczekać na te dobrodziejstwa

ja siedze i sie nudze,chyba musze sobie cos znaleść bo ja nie potrafie tak siedziec i nic nie robic

reklama
dziś kończę zabawę z szafą, wczoraj wszystko poczyściłam i posegregowałam swoje manatki, a dziś pozostała mi ta milsza część, tj. poukładanie tych małych słodkich ciuszków córy na przygotowane półeczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry