reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej! Ja również 2w1 - ani pełnia ani "indukcja" - nie pomagły. Synowi dobrze u Mamy pod sercem - został mi jeszcze olejek rycynowy ale to może już po 14-stym (termin z pierwszego USG - bo z OM to 11)

a co do zdjęć mam tak samo... ślub odbył się prawie rok temu, a my jedynie zdołaliśmy wybrać te ciekawsze - a il to trwało, fiu!; na wywołanie i podarowanie ich rodzinie zabrakło nam już i czasu, i chęci

No my w tym roku obchodzimy 5 rocznicę i nawet sobie nie zrobiliśmy albumu :baffled: tylko wywołane zdjęcia leżą w pudle

reklama
co jest dziewczyny może ta pełnia się przesunęła i jednak dziś w nocy ma być ;-)
u mnie nocka bez awarii nawet na siku tylko raz wstałam jaja normalnie , jak do jutra rana nie urodzę to M nie będzie mógł być zemną przy porodzie bo nie będzie kto miał się zająć chłopcami :wściekła/y:zaraz zrobię sobie kawę a potem idę po piłkę ( dzieci mają taką dużą do skakania ) i se na niej poskacze :-D może to pomoże

Efe jesteś ulubioną forumowiczką mojego Karola :)_ właśnie zobaczył że jestem na bb i już krzyczxy że chce tańczącego misia zobaczyć ;) także dobrze że się akurat odezwałaś hihi

witam się:-)
spałam od 23 do 5.30, potem wstałam jak to matka chodziłam po pokojach i przykrywałam te moje bachorki:-) taki mam instykt, królika nakarmiłam zrobiłm siusiu i poszłam dalej spać az do 8.00:-)
boli mnie dzis kazdy kawałek mego ciała, tak jak BAŚKA przeforsowałam się wczoraj na maxa ale wózek wypucowany wszystko wyprane do łóżaczka i dodatkowo 4 pralki dzieciaków ciuchów po powrocie. Dziś wezwałam na pomoc mamę bo mam tonę pomodorów do przerobienia na przecier i zakisić ogórki muszę na przecier a niestety dłon do słoika mi nie wchodzi:wściekła/y:

Efe nie powinnas izolowac się od powietrza, chłodne powietrze pomaga oczyscić sluzówke nosa, stosuj do tego jeszcze wodę morską kilka razy dziennie

właśnie też o tym pomyślałam Efe-jeśli nie masz alergii to lepiej okna jednak pootwierać (tylko nie przeciąg), szybciej katar z domu wygonisz...
u mnie to odwrotnie bo ja mam alergiczny i mi z dworu pyli, ale i tak otwieram bo bym sie udusiła z braku powietrza i gorąca a tak się poduszam od alergenów ;)

I ja sie witam 2 w1
d... nie pełnia :wściekła/y: tylko na bezsenność cierpiałam i od 1 do 4 siedzialam i brzuszek sobie kremowałam bo tak mi sie napiela skóra ze pepek i na około tak mnie swędziały i piekły że szok :no::-(

Efe jesteś ulubioną forumowiczką mojego Karola :)_ właśnie zobaczył że jestem na bb i już krzyczxy że chce tańczącego misia zobaczyć ;) także dobrze że się akurat odezwałaś hihi

Hihi dzięki Basiu :) Jak to przeczytałam od razu mi się uśmiech na twarzy pojawił:-)

Co do powietrza to cały dzień mam okna otwarte i na spacerze też byłam ponad godzinę, tyle tylko, że na noc głowę umyłam i trzeba było okno zamknąć:-(
Liczę na to że dzięki temu wypociłam choróbsko:-(

Dla Karola :)

Załączniki

• 1412197hk3m6xc9yi.gif
    1412197hk3m6xc9yi.gif
    27,7 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Nie ma za co :)))
A co do korków nad morze to skąd ja to znam?! Już w zeszłym roku mój chciał motor kupić, żeby w tych korkach nie stać. Jedynie pozostaje wstać wcześnie rano i pojechać przed wszystkimi i wrócić wcześniej zanim reszta wróci.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry