reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Karinek,u mnie tez chlodek dzis fajny , w nocy caly czas padal deszczyk.....ale my z lubelskiego to podobna pogode mamy..hi,hi.....:-D

Hi,hi...i terminy porodu widze tez podobne.....ale fajnie....jeszcze powiedz ze w Lublinie na Lubartowskiej bedziesz rodzic ....to sie spotkamy....he,he.....

Witajcie dziewczyny. Ja równiez jeszcze nierozpakowana. a termin minął wczoraj:-(:-(:-(. Jutro mam wizyte u gina więc zobaczymy co tam mi wywróży:confused::confused:. U mnie dzis przyjemny dzień, chłodek i jest rześko. Lecę zabierac sie za fasolke i ogóraski bo mam wysyp na warzywniku.... pa pa:sorry2::sorry2:

Anet fajnie, że chłodek to nóżki nie puchną co?Fakt terminy mamy bardzo blisko.Ja mam zamiar na Jaczewskiego rodzić i mam nadzieję,że uda mi się dojechać bo mam 40 km.:-)

Karinek...dojedziesz,dojedziesz...hi,hi....ja tez mam ok. 30 km ...i tez mam zamiar dojechac....hi,hi.....
A chlodek fajny,no i jak piszesz nozki nie puchna....

Piwonia a co dzis na obiad serwujesz,bo ja juz pomuslu nie mam....:sorry2:

reklama
Ja sobie kawke popijam:-). Jeszcze trochę i będę sie do lekarza szykować. Wrócę dopiero wieczorem, bo przy okazji jakies zakupy porobimy. Ale odezwę się i zdam relację.

Mika, nie pamieta wół jak cielęciem był, hahaha:-D. Teraz nam radzisz, żebysmy nienarzekały :-D :-D. Ale Ci już fajnie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry