reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
my po wizycie połoznej, Jagoda wybiła sie z wagą, już ma 3.99 a urodziła sie 3.92. Czesto je, sama sie budzi nawet co 2 i pół godziny, chodzimy sobie na spacerki i apetyt lepszy.
Tylko Zółtaczka nie przechodzi, dzisiaj miała pobierana krew, jutro wyniki. Piszę jedną reka, wiec bez polskich znaków.

reklama
a mnie szlak powoli trafia, gdyby człowiek wiedział kiedy ten poród nastąpi.... mogłabym sobie jeszcze siedzieć u mnie w domku a tak u teściów muszę kisnąć i nudzę się i nie mam nawet gdzie wyjść i z kim :dry::wściekła/y:
śluzu ze mnie wycieka już takiego ciągnącego żółtawego od kilku dni, wczoraj to poszło tego sporo, ciekawe czy to czop, możliwe bo w sumie szyjka już gotowa i rozwarcie na palec... ale ile można czekać do godziny zero? :dry:
poza tym wyczaiłam stronkę która oblicza dzień porodu na podst. długości cyklów i innych takich i mi wyszło termin na 11 a nie 9 pfff... już pierdolca za przeproszeniem dostaję z tych nudów!
musiałam się wyżalić :dry:

Dzień dobry:dry: dla kogo dobry niech się cieszy bo nie dla mnie
Noc nie przespana bo nogi mnie bolały i musiłam okady robić-potem mi się znudziło i obudziłam mojego i zrobił jeden okład i poszedł spać:dry::baffled:
A dziś mnie skurcze męczą masakra raz mam często bo co 5 mini mocne potem ustępują i są co pół godziny....................:baffled:
Miranda dobrze że mała już przybiera na wadze:tak:
Aneczka fajnie masz już na spacerki chodzisz i mała grzeczniutka:-D
Maggie może to czop??I coś się zacznie dziać????

Hej Kochane:)
Ja dzis od rana latam po lekarzach i aptekach, bo oczywiście jest ogromny problem z wykupieniem Clexane na ta moja zakrzepice...Wrrrrrrrrrrrrrrrrr....W hurtowniach mowią,że n9ie ma i bedzie dopiro we wrześniu,wiec trzeba chodzic i zbierac po aptekach kazdą ilosc, a mają b.malo...No wkurzyc sie mozna na maxa!!!! poczytam troszke Was,zjem i lece po kolejne recepty do innego lekarza...Juz normalnie jak stary narkoman sie zachowuje...Walcze o kazda ampólkostrzykawke Clexane:);)

witam się czwartkowo.

Ann, Malinka współczuję, ale mam nadzieję, że to już niedługo.

miranda udanego spacerku życzę.

natt, a nie możesz poprosić osoby z apteki, żeby Ci ściągnęła te leki, np. w 2 sieciach, po co masz biegać ???

Malinka jak to czop to już odchodzi od kilku dni, i co z tego.. jak skurcze mi znikły i nie ma innych dolegliwości
a może u Ciebie coś rusza? ?
Aniaso, do Mikołaja i wszystkich świętych niech zrobią nam święto w tym tygodniu i urodzimy może w końcu:dry:

Miranda
- udanego spaceru :)

reklama
witam sie jeszcze 2w1:-D
mala coraz bardziej dokucza... tak mi w krocze sie wpycha ze chodze jak kaczka:dry:
nawet sie schylic nie moge:dry:
widze ze maly przestuj sie zrobil:-D
ja zaraz na miasto jade z moim:-D
seks nie pomaga... bo mam skurcze godzine i koniec:dry:
nic nie zapowiada zeby mala sie spieszyla:dry:
zatrzymywali ja dwa razy i teraz ma to gdzies:dry::-D:-D:-D
milego dnia dziewczyny... zajrze do Was jak wroce:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry