Mam na 25 sierpnia umówioną wizytę u gina niech mi robi masaż szyjki albo próbę na oxy i już :-

-(
dziewczyny a o co chodzi z PRÓBĄ oxy? czym się różni od normalnego podania oxytocyny? sprawdzają czy moga podać więcej? i wtedy tez leży się w szpitalu? jak to podanie próby wyglada?przez kroplówe?
ja jeszcze nie chce wywoływania...moge poczekac ile tam moja Jasnie Pani chce, jesli z łozyskiem jest ok. Wolałabym zeby samo się zaczeło i wtedy pędzić na porodówkę - niż iść do szpitala na patologie jak jakaś chora
no ale jak do piatku nie wyjdzie z mojego łona to mam się stawić w szpitalu- ginek mówił ze jesli nie chce to dobrze w piątek - bo wtedy pewnei mnie nie przyjmą z braku miejsc i bede miała przyjsc w poniedziałek - a w weekend moze coś się wyklaruje
wiem, że Wy biedulki, tego wywołania już się doczekać nie mozecie, j ajakoś nie chce tego. Ale ciekawe ile mozna by tak chodzić z tym efektem ciążenia gdyby nie wywoływać

przeciez kiedyś musi chyba wyjść...no ale jak juz jest sporo po terminei to nie tylko o łozysko chodzi, ale podobno dziecko chudnie, bo pobiera energie z nagromadzonego tłuszczyku...
byliśmy na targach Mother&Baby, w sumei fajnie się teraz słuchało wykładów bo juz troszke się wie

ale przynajmniej męzu posłuchał, bo tak to żeby coś poczytać o tym całym cyrku to mu się nie chce
Duzo ludu było, przejscia ciasne i się tylko ciężarówki brzuchami stykały
Udanej niedzieli i niech wam się humorki poprawią troche

i jak coś Was tam zaczyna "kurczyć" to piszcie, piszcie