Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najgorsze, że ja bym też się trochę poznęcała fizycznie ale mój mi przecież nie da. A widać na Natt podziałało a miała termin taki jak ja![]()

Ja juz też mam dość jutro tylko umyję jeszcze raz okna jeśli nie to wrzucam na luz mam to gdzies a niech tylko się mnie ktos zapyta kiedy rodzę to wzrokiem zabiję.Chogata moj rozklad dnia wyglada zadziwiajaco podobneTylko z tym seksem nie mam szans, ale skoro tobie nie pomaga
Nie wiem co by tu jeszcze zrobic wiec chyba dam sobie na spokoj po co sie meczyc bez efektu
![]()
No ja tez juz tylko licze na te próbe okxy we wtorek bo u mnie próba zawsze porodem sie kończyła wiec licze na ze we wtorek urodzeDluzej juz tak nie dam rady
![]()

znając moje szczęscie do wieczora wszystko przejdzie,ale jak cos to dam wam znac,na razie miłego dniaCzyżby następna do rozpakowania?????????;-)
znając moje szczęscie do wieczora wszystko przejdzie,ale jak cos to dam wam znac,na razie miłego dnia