reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
agus gratuluję
my po wizycie wprzychodni mała waży już 3030g czyli prawie wróciła do wagi urodzeniowej,niestety katarek dość spory i mamy fridą ściągać i zakrapia Sterimarem baby oby pomogło i nie pozowlono nam na spacerki wychodzić,a bardzo chcielismy bo jeszcze nie byliśmy:-(ale zdrowie najważniejsze

agus gratulacje....:tak::-)
witam wieczorkiem......
mala na spacerku dzis spala caly czas,az 2 godz.:szok:...a w domu taka maruda z niej.....
teraz wisi znow przy cyciu i przysypia,mam nadzieje ze kapieli nie przespi.....
bede sie ulatniac juz......do jutra....kochane,nocki przespanej zycze.....:tak:

no ja z mała przy cycku - już umiemy na siedząco:-D
pisze jedną ręką:cool2:
Chciałam zapytać Iwonki jaki ten linomag stosuje, bo różne w internecie znalazłam i zgłupiałam:confused2: A jutro do apteki się wybieram to bym kupiła, bo Gabi ma strasznie suchą skórę.

no ja z mała przy cycku - już umiemy na siedząco:-D
pisze jedną ręką:cool2:
Chciałam zapytać Iwonki jaki ten linomag stosuje, bo różne w internecie znalazłam i zgłupiałam:confused2: A jutro do apteki się wybieram to bym kupiła, bo Gabi ma strasznie suchą skórę.

ja mam zielony akurat,o taki LINOMAG 20% maść 30g | Skóra | Skóra | i-Apteka.pl ale to obojętne który bo każdy jest do suchej skóry

a ja nawet wyskoczyłam na drugie zebranie bo mała poszła mi spac o 18 i nadal śpi,a kąpiel zawsze była o 19.30 chyba bede musiała przesunąc tą godzinkę

My dzisiaj z 6 godzin spędziłyśmy na mieście i 2 karmienia w miejscach publicznych zaliczone :tak:, zasłoniłam się kocykiem i jakoś poszło :tak:
Dziewczyny mam pytanie o chrzciny czy robicie w domu czy w jakiś knajpach? I co mozna by podać gościom jak się robi w domu? Bo u mnie chrzciny w następną niedzielę i sama nie wiem co robić :eek:

reklama
a ja będę robić chrzciny w knajpie, trochę więcej się wykosztuje, a nie mam warunków na prawie 20 osób (czyt. miejsca) i nie będę nikogo z rodziny ani siebie obarczać robotą ;-)
agus_kula gratuluję córeczki :))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry